USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Metrobüs yoluna giren genç kazaya neden oldu: 4 yaralı

ASA METROBÜS YOLUNA GİREN GENÇ KAZAYA NEDEN OLDU: 4 YARALI (GÖRÜNTÜLÜ-FOTOĞRAFLI) FURKAN TAN-VEYSEL ENSAR GÖKCEGÖZOG-YAĞIZ EKREM ÇİFTÇİ İSTANBUL(İHA)- AVCILAR’DA HENÜZ BİLİNMEYEN BİR NEDENLE METROBÜS YOLUNA GİREN GENCE METROBÜS ÇARPTI. KAZADA METROBÜSÜN ÇARPTIĞI GENÇ İLE METROBÜSTE BULUNAN 3 YOLCU YARALANDI. KAZA, AKŞAM SAATLERİNDE AVCILAR İLE KÜÇÜKÇEKMECE ARASINDAKİ METROBÜS YOLUNDA MEYDANA GELDİ. EDİNİLEN BİLGİYE GÖRE, BİR GENÇ, HENÜZ BİLİNMEYEN BİR NEDENLE METROBÜS YOLUNA YAYA OLARAK GİRDİ. BU SIRADA AVCILAR’DAN KÜÇÜKÇEKMECE YÖNÜNE SEYİR HALİNDE OLAN E.K. İDARESİNDEKİ 34 TN 2956 PLAKALI METROBÜS DURAMAYARAK GENCE ÇARPTI. KAZADA, METROBÜSÜN ÇARPTIĞI GENÇ İLE METROBÜS İÇİNDE BULUNAN 3 YOLCU DA ANİ FREN SIRASINDA YAŞANAN SARSINTI NEDENİYLE YARALANDI. YARALILAR BAKIRKÖY SADİ KONUK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE KALDIRILIRKEN, KAZA SONRASIDA METROBÜS SEFERLERİNDE AKSAMA YAŞANDI. KAZAYA İLİŞKİN BAŞLATILAN SORUŞTURMA SÜRÜYOR. (FT GÖRÜNTÜ: VATANDAŞ ÇEKİMİ GÖRÜNTÜLER

Metrobüs yoluna giren genç kazaya neden oldu: 4 yaralı
19-01-2023 00:26
Google News

Avcılar’da henüz bilinmeyen bir nedenle metrobüs yoluna giren gence metrobüs çarptı. Kazada metrobüsün çarptığı genç ile metrobüste bulunan 3 yolcu yaralandı.


Kaza, akşam saatlerinde Avcılar ile Küçükçekmece arasındaki metrobüs yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir genç, henüz bilinmeyen bir nedenle metrobüs yoluna yaya olarak girdi. Bu sırada Avcılar’dan Küçükçekmece yönüne seyir halinde olan E.K. idaresindeki 34 TN 2956 plakalı metrobüs duramayarak gence çarptı. Kazada, metrobüsün çarptığı genç ile metrobüs içinde bulunan 3 yolcu da ani fren sırasında yaşanan sarsıntı nedeniyle yaralandı. Kazada yaralanan 4 kişi Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, kaza sonrasında metrobüs seferlerinde aksama yaşandı. Kazaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ