USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MGK'dan operasyon sinyali

MGK Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Yaklaşık 3 saat süren toplantı sonrası açıklama geldi. Terörle mücadeleye vurgu yapılan toplantıda 'Başarı ile süren operasyonlar ve ilave tedbirler' görüşüldü. Yayımlanan açıklamada ,"Sınır ötesi harekatlar komşularımızın da huzuru için" ifadeleri yer aldı.

MGK'dan operasyon sinyali
26-05-2022 22:42
Google News

MGK Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdğan'ın başkanlığında toplandı. Yaklaşık 3 saat süren toplantı sona erdi. Gelen yazılı açıklamada "Harekatlar komşularımızın güvenliğine de katkı sağlayacaktır" vurgusu yer aldı.

İŞTE MGK BİLDİRİSİ'NDE YER ALANLAR

Güney sınırlarımızın terör tehdidinden arındırılması için hâlihazırda icra edilen ve edilecek olan harekâtların komşularımızın toprak bütünlüğünü ve egemenliğini hiçbir surette hedef almadığı, millî güvenlik ihtiyaçlarımızın gereği olduğu belirtilmiş; bu harekâtların, komşularımızın da huzur ve güvenliğine ciddi katkı sağlayacağının altı çizilmiştir.

Uluslararası ittifaklarda her daim müttefiklik ruhu ve hukukunu yerine getiren Türkiye'nin aynı sorumluluk ve samimiyeti müttefiklerinden de beklediği vurgulanmıştır.

Terörizme destek vererek, uluslararası hukuku ihlal eden ülkelere bu tutuma son verme, Türkiye'nin güvenlik hassasiyetlerini dikkate alma çağrısında bulunulmuştur.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ