USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Milli takımın rakibi Rusya

UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup maçında Türkiye ile Rusya kozlarını paylaşacak

Milli takımın rakibi Rusya
15-11-2020 12:54
Google News

UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup maçında Türkiye ile Rusya kozlarını paylaşacak. Kadıköy Ülker Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Polonya Futbol Federasyonu'ndan Szymon Marciniak yönetecek. TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak olan müsabaka A Milli Futbol Takımı'mız için büyük önem taşıyor. 4 maç sonunda 3 puanı olan Millilerimiz lideri devirerek şansını artırmak istiyor.

Şenol Güneş ve öğrencileri Ülker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadelede Rusya'yı konuk edecek. Rakibimiz 4 maç sonunda 8 puanla lider durumda. Türkiyemiz ise 3 puanla 3. basamakta yer alıyor. Tek hedefimiz bugünkü önemli randevudan 3 puanla ayrılarak şansımızı artırmak. Teknik direktörümüz Şenol Güneş de öğrencilerini bu yönde motive ediyor.

TÜRKİYE - RUSYA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?
Uluslar Ligi'nde Türkiye ile Rusya'nın karşı karşıya geleceği maç 15 Kasım Pazar günü 20.00'de başlayacak. Müsabaka TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak. Zorlu mücadelede Szymon Marciniak düdük çalacak.

TÜRKİYE - RUSYA MAÇINDA MUHTEMEL 11'LER
TÜRKİYE: Mert, Sangare, Merih, Ozan Kabak, Caner, Ozan Tufan, Hakan, İrfan Can, Cengiz, Deniz, Cenk.
RUSYA: Guilherme, Karavaev, Diveev, Dzhikiya, Zhirkov, Miranchuk, Kuzyaev, Fomin, Ionov, Cheryshev, Chalov.

HÜCUMDA İYİYİZ
Türkiye, Rusya ile oynayacağı mücadele öncesinde Hırvatistan ile bir hazırlık karşılaşmasına çıktı. Ay-yıldızlılarımız bu maçta hücumda etkili olurken savunmada yine basit hatalar yaptık. 3-3 biten maçın ardından Şenol Güneş idmanlarda defanstaki problemleri çözmeye yönelik çalışmalar gerçekleştirdi. Uluslar Ligi statüsüne göre ilk sırayı alan takım bir üst lige yükseliyor. Sonuncu olan takım ise alt lige düşüyor.

RUSLARI HİÇ YENEMEDİK
Türkiye ile Rusya 8. defa karşı karşıya gelecekler. 7 maçta 4 yenilgi, 3 beraberlik aldık hiç kazanamadık. SSCB döneminde ise 15 maçın 12'sini kaybetmiştik. 3 defa da galip gelmiştik.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ