USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Minkler bir harika!

BB sporlu minikler, Konak Yüzme Havuzu’ndaki Yüzme Şampiyonası’nda, rakiplerini açık ara geride bırakarak 22 birinciliğin sahibi oldu.

Minkler bir harika!
14-06-2016 18:46
Google News

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Yüzme İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 8-9 yaş arası Bursa Minikler Yüzme Şampiyonası, Nilüfer Konak Yüzme Havuzu’nda yapıldı. 13 kulubün sporcularının katıldığı yarışlarda 350 sporcu kıyasıya mücadele etti. Aralarında Örnek Koleji, Nilüfer Belediye Spor, Osmangazi Spor, Kolejliler, Olimpik Sporlar, Egemen Gençlik, Gemlik Belediye spor, Ortakçı İnegöl ve Olimpik Dolphin spor Kulübü’nün de yer aldığı minik kulaçlar mücadeleleriyle göz doldurdular. Minikler havuzda ter akıtırken aileleri de tribünlerde alkışlarla heyecanlı mücadeleye destek verdi.

Spor kenti Bursa’da heyecan yaratan yarışlarda Büyükşehir Belediye sporlu minikler bir kez daha madalyalara ambargo koydu. BB sporlu minikler 22 birincilik, 19 ikincilik, 11 üçüncülük alarak toplamda 52 dalda aldıkları derecelerle havuzun adeta tozunu attırdılar. BB sporun ardından Emine Örnek Kolej, 8 birincillik, 8 ikincilik ve 8 üçüncülük alarak toplamda aldığı 24 derece ile BB sporun ardından ikinci sırada yer aldı. Nilüfer Belediye Spor ise toplamda 10 dalda başarı elde ederek sıralamada üçüncü sırada yer buldu.

BB Spor Baş Antrenörü Mustafa Akkaş, yarışlarda aldıkları dereceden hayli memnun olduklarını kaydetti. Akkaş, öğrencileriyle gurur duyduğunu ifade ederek, “emeklerimizin böyle takdir bulması gerçekten heyecan verici. Katıldığımız bütün yarışmalarda ödüllerin büyük bir çoğunluğuna ambargo koyuyoruz. Öğrencilerimle gurur duyuyorum” diye konuştu. Başarının yolunun disiplinden geçtiğinin altını çizen Akkaş, “ yorgunluğumuzu toplamda altığımız 52 dereceyle bir nebze de olsun üzerimizden atmış olduk” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ