USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

MODEF Expo Fuarı'nı kaç kişi ziyaret etti?

Türkiye'nin önemli mobilya üretim merkezlerinden İnegöl ilçesinde bu yıl 34'üncüsü yapılan MODEF Expo Fuarı'nı 18 bin 11 kişinin ziyaret ettiği açıklandı.

MODEF Expo Fuarı'nı kaç kişi ziyaret etti?
15-11-2015 19:40
Google News

Mobilya Dekorasyon Fuarcılık Ticaret Limited Şirketi (MODEF) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 gün süren fuarda 76 ülkeden 2 bin 179 yabancı katılımcının yer aldığını bildirdi.

Bu kişiler dahil fuarı 18 bin 11 kişinin ziyaret ettiğini belirten Uğurdağ, şunları kaydetti:

"5 gün ziyaretçilere açık olan fuar, rekor düzeyde yerli ve yabancı ziyaretçinin akınına uğradı. MODEF Expo sadece yakın coğrafya ve komşu ülkeler değil, Asya, Afrika, Avrupa, Avustralya ve Amerika kıtalarının tamamından ziyaretçi almış olup, uluslararası mobilya fuarları içinde ne kadar önemli bir yere gelmiş olduğunu bir kere daha kanıtlamıştır. Sektörün takip edileni konumunda bulunan İtalya'nın yanı sıra İngiltere, ABD, Kanada, Yeni Zelanda, Hindistan gibi mobilyacılarımızın alternatif pazar arayışında bulundukları ülkeler ve Samoa, Ruanda, Macao, Laos, Fiji gibi ülkelerden de ziyaretçiler fuarımıza gelmiştir. Katılımcı memnuniyetini artıran önemli faktörlerden biri olan yerli ve yabancı ziyaretçi sayısı, MODEF Fuarcılık tarafından yürütülen özenli çalışmanın bir sonucudur. Bundan sonraki fuarlarımızda da bu titiz çalışma devam edecek dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanından yerli ve yabancı alıcılar fuarlarımıza gelmeyi sürdürecektir."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ