USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Mudanya’da elektronik sigara operasyonu

Osman SAK/MUDANYA (Bursa), (DHA)-BURSA’nın Mudanya ilçesinde, İstanbul’dan bir kargo şirketine gelen yüklü miktarda elektronik sigaraya el konuldu. Polis ekipleri M.E. isimli alıcı ile kargoyu gönderen şüpheliyi arıyor.  Mudanya İl?

Mudanya’da elektronik sigara operasyonu
29-04-2023 14:21
Google News

Osman SAK/MUDANYA (Bursa), (DHA)-BURSA’nın Mudanya ilçesinde, İstanbul’dan bir kargo şirketine gelen yüklü miktarda elektronik sigaraya el konuldu. Polis ekipleri M.E. isimli alıcı ile kargoyu gönderen şüpheliyi arıyor. 
Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılığı önlemeye yönelik çalışmalar kapsamında gelen bir ihbarı değerlendirdi. Kargo şirketleri aracılığıyla M.E. isimli alıcıya, yüklü miktarda elektronik sigara geleceği bilgisini değerlendiren ekipler, savcılıktan alınan arama kararı sonrasında, söz konusu gönderinin geldiği kargo şirketine baskın düzenledi. M.E. adına gelen gönderilere el konulurken, piyasa değeri yaklaşık 100 ile 150 bin lira olduğu değerlendirilen 10’ar adetlik toplam 20 paket olmak üzere, toplam 200 adet çeşitli aromalara sahip elektronik sigara ele geçirildi. Polis ekipleri M.E. isimli alıcı ile İstanbul’dan kargoyu gönderen şüpheliyi tespit etmek için çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ