USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Mudanya’nın ilk Sutopu Şenliği büyük ilgi gördü

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, bu yıl ilk kez düzenlenen ve yoğun ilgi gören Sutopu Şenliği'nde Mudanya'da bir sutopu takımının dağıldığını hedeflediklerini müjdeledi.

Mudanya’nın ilk Sutopu Şenliği büyük ilgi gördü
16-09-2024 08:54
16-09-2024 09:15
Google News

Mudanya Belediyesi'nin bu yıl ilk kez düzenlediği Sutopu Şenliği, yaş gruplarına göre yoğun ilgi gördü. Belediye Başkanı Deniz Dalgıç'ın sutopu takımı kuracaklarını açıklama coşkuyla karşılandı.

Türkiye Sutopu Federasyonu ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün desteğiyle Mudanya Belediyesi Yüzme Havuzu'nda yer alan Sutopu Şenliği'nin sunumunda konuşan Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, sporun kendi branşını destekleyip desteklemediğini sporla buluşturmayı amaçladıklarını söyledi. Dalgıç, “Bu yıl ilk kez desteklediğimiz Sutopu Şenliği, sporun branşını desteklemeyi ve sürdürmemizi sporla buluşturma hedefimize önemli bir katkı sağlayacak. Ayrıca Mudanya'da başlayan sutopu eğitimlerine bir sutopu takımı dağılıyor planlıyoruz. Bu tür etkinliklerle gençlerimize ve tüm sporcularımıza destek olmaya devam ediyoruz” dedi.

Avrupa Sutopu Delegasyonu Teknik Komite Üyesi Ayşem Özalp ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Çağlar Yeni'nin de hazır bulunduğu 12-14 yaş arası festivalde, kadın sporcular ve açık yaş sporcuları arasında yapılan heyecan dolu karşılaşmalar ilgiyle izlendi. Etkinlik sonunda tüm sporculara anma ödülleri verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ