USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Müge Anlı'da işlenen cinayet...

Müge Anlı'da işlenen cinayet...
15-02-2020 22:42
Google News

Son Dakika Haberi: Müge Anlı Engin Karakollu cinayetinde babanın cezası belli oldu! Müge Anlı açıkladı!
Müge Anlı programında işlenen Engin Karakollu cinayetine ilişkin son dakika detayları geldi. Nevşehir'de 2018 yılının Ocak ayında kaybolan Engin Karakollu'yu bulmak için Müge Anlı'nın programına katılan anne ve kız kardeş yardım çağrısında bulunmuştu. Oğlunun bulunmasını isteyen anne canlı yayında acı gerçeği öğrendi. 34 yaşındaki Engin Karakollu'nun en son babası Arif Karakollu ile görüştüğü ortaya çıkmıştı. Baba, canlı yayına katılıp öz oğlunu öldürdüğünü itiraf etmişti. Müge Anlı bugünkü canlı yayında baba Arif Karakollu ile ilgili son dakika gelişmelerini aktardı!

34 yaşındaki Engin Karakollu cinayetini geçtiğimiz programlarda işleyen Müge Anlı konu ile ilgili yeni gelişmeleri canlı yayında aktardı. Nevşehir'de kaybolan ve bulunmasını isteyen anne ile kız kardeş canlı yayına katılmış, Müge Anlı'dan yardım istemişti. En son baba Arif Karakollu ile görüştüğü ortaya çıkan Engin Karakollu cinayetine ilişkin baba oğlunu öldürdüğünü itiraf etmiş, yayındakiler buz kesmişti. Canlı yayın sırasında oğlunu tek kurşunla göğsünden tüfekle vurduğunu itiraf eden baba söyledikleri ile herkesi şoke etmişti. Müge Anlı Engin Karakollu cinayetine ilişkin son dakika gelişmelerini canlı yayında aktardı.

İşte konu ile ilgili son dakika detayları!

ENGİN KARAKOLLU CİNAYETİ

Engin Karakollu'nun 4.duruşması gerçekleştirildi. Baba Arif Karakollu 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

"EŞİMDEN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM"

Mahkeme başkanı tarafından duruşmayı takip eden anne Şaziment Karakollu'ya eşinden şikayetçi olup olmadığı soruldu. Anne Şaziment Karakolllu, "Eşimden şikayetçi değilim, ceza almasını istemiyorum" dedi.
Mahkeme heyeti karar vermek için 5 dakika duruşmaya ara verdi. Aranın ardından mahkeme heyeti, sanığı kasten adam öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırarak, suçunu gerek katıldığı TV programında itiraf etmesi, gerekse mahkemede itiraf etmesi ve mahkemedeki iyi halden dolayı cezasını 16 yıl 8 aya düşürdü.

Nevşehir Adalet Sarayı'nda duruşma sonrasında açıklamada bulunan Şaziment Karakollu, "Ne söyleyebilirim ki eşimin ceza almasını istemezdim. Zaten vicdanı ile hesaplaşıyor. İyice zayıflamış. Ölmüş gibi duruyor. Müge Anlı olmasaydı ne olduğunu bulamazdık. Kendisine çok teşekkür ederim. Çalışmaya gitti diyordu. Başka bir şey demiyordu. Eşim oğlumuzu öldürdüğü için pişman. Çünkü bir tane tokat bile vurmadan büyüttü. Onu o dereceye getirmiş demek ki. Tek suçu beni bırakıp köye gitmek oldu. Kimse evladına kıymak istemez. Demek ki o kadar dolmuş. O da bir baba. Eşimin tabii ki cezaevinden çıkmasını isterim. Keşke bu kadar ceza vermeseydi cezaevinden çıksaydı. Çünkü oğlumuz bize çok eziyet etmişti" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ