USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Instagram’da Görüldü Kapatma

Instagram’da görüldü kapatma sosyal medya gizliliğinizi üst seviyeye taşıyarak daha özgür olmasını sağlar.

Instagram’da Görüldü Kapatma
23-01-2024 09:56
23-01-2024 13:27
Google News

Instagram' daki mesajlarınızın görülmesini görüldü kapatmayla sağlayabilirsiniz. Bunu kullandığınızda takipçileriniz çevrim içi olduğunuz zamanları göremez. Hareket durumunu göster ayarınızı değiştirerek aktif olduğunuz saatleri gizlersiniz. Kullanıcıları memnun eden özellikle uygulamaya olan ilgi çoğalmıştır. Benzer özellikler diğer sosyal ağlarda da geçerlidir. Aktif kullanıcıların bazı bu sayede kendilerini güvende hisseder.

Instagram’da DM Görüldü Nedir?

Uygulama, kullanıcılarına DM mesajlarının okundu bilgisinin gizlenmesine imkan veriyor. Özellik sayesinde mesajlarınızı okuduğunuz fark edilmiyor. Özellikle geniş takipçisi kitlesi bulunan hesaplarda tercih edilir.

DM' deki mesajın görüldüğünü gizler. Tüm mesajlara cevap vermenin mümkün olmaması yüzünden kullanılır. Dolayısıyla kullanıcılar görüldü özelliğini kapatarak hikaye paylaşımlarıyla bilgilendirme yapıyor.

Bu durum, instagram beğeni satın al    ve diğer metotlarla artırılan abone sayısındaki düşüşü engelliyor. Takipçilerinizi küstürmenizi önleyen özelliği kullanma oldukça basittir. Hesabınıza girdiğinizde sağ üstteki 3 çizgiye tıklamalısınız. Ardından ayarları seçmeli, hareket durumuna ulaşmalısınız.

Burada açık olan görüldü özelliğini pasif hale getirmelisiniz.Aynı şekilde hikayelerinizin görülmesini de kapatabilirsiniz. Burada hikayenizi belirlediğiniz takipçilere kapatırsınız. Gizlilik ayarından yapılan işlemle kimlerin hikayelerinizi göreceğini ayarlarsınız. Fakat sizde diğerlerinin hikayelerini izledikleri zamanları göremezsiniz.

Instagram Mesaj Görüldü Kapatma Nasıl Yapılır?

Uygulamanın mesaj görüldü kapatması ayarlar- hareket durumu üzerinden yapılır. Ancak bu ayarla uğraşmak istemezseniz. Mobil cihazınızı uçak moduna alarak mesajlarınızı okuyabilirsiniz.

Mobil veriyi yahutwifi bağlantısını keserek DM kutusunu kontrol edersiniz. Sonrasında hesabınızdan çıkarak internetinizi açarsınız.Bu işlemle mesajın okunduğunu bildirimi gitmez. Böylece kimse sizin aktif olduğunuzu görmez.

Instagram düşmeyen takipçi satın al  sayesinde ulaştığınız takipçilerinizi kaybetmeme için mesajları cevaplamalısınız. Mesajlara yanıt verme hesabınızın popülerliğini yükseltmenin etkili yoludur. Takipçi sayınızı artırmada pek çok metot kullanılır.

Ücretsiz takipçi araçlarından yararlanarak popüler olabilirsiniz. Bunları kullanmada herhangi bir sınırlama bulunmaz. Fakat dikkatli olmanız gerekmektedir. Bazı araçlar bot yorumlar ve beğenilerle hesabınızı tehlikeye atar. Bunlarla sahip olduğunuz gerçek takipçileri kaybedebilirsiniz. Bunun için güvenli, kullanıcılardan olumlu geri dönüşler alan yerlerden takipçi kasmalısınız.

Instagram Görüldü Avantajları Nedir?

Türk takipçi satın al  sayesinde büyüyen hesaplarda görüldü özelliği kapatılmaktadır. Ama özelliğin çeşitli yararları vardır. Bunlardan birkaçı;

  • Hikayelerinizin görülme zamana bakarak etkileşim düzeyini ölçersiniz.
  • Gönderilerinize yapılan geri bildirimleri görerek içeriklerinizde iyileştirme yapabilirsiniz.
  • Paylaşımlarınız gören kişiler üzerinden takipçi kitlenizin ilgi alanlarını fark edersiniz.
  • Mesajları cevaplandırarak yeni aboneler kazanabilirsiniz.

Bunlardan başka yararları da bulunan özellikle takipçilerinize daha kaliteli içerik sunarsınız. E-ticaret hesapları özelliği kullanarak, potansiyel müşterilerin kendisine ulaşmasını sağlar. Son görülme zamanına göre müşteriler hesaplara mesaj atar.

Böylelikle aradaki etkileşim kuvvetlenir. İnstagram’daki video paylaşımlarınızı Youtube’ta da paylaşabilirsiniz. Bunun için  buy instagram followers  hizmeti alırsanız beğenileriniz artar ve hesabınızın hızla büyümesini sağlar. Büyüyen hesaba markalar reklam anlaşmaları sunabilir. Buda İnstagram üzerinden ciddi para kazanma anlamına gelir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ