USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Nilüfer Kadın Korosu Hollanda yolcusu

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamındaki konserleriyle özellikle eğitim, sağlık ve kadın konularında faaliyet yürüten derneklere destek veren Nilüfer Kadın Korosu, davetli olduğu Uluslararası Müzik Festivali'ne katılmak üzere Hollanda'ya gidiyor.

Nilüfer Kadın Korosu Hollanda yolcusu
29-03-2017 13:25
Google News

Hollan'da Amsterdam Podium Mozaik'te 30 Mart-2 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek festivalde sahneye çıkacak olan koro, festivale özel 45 kişilik kadrosuyla ve Şef Dr. Aysel Gürel yönetiminde, geleneksel Türk müziği ve halk danslarından örnekler sergileyecek.

Koro Şefi Dr. Aysel Gürel, koronun daha önce Yunanistan, Bulgaristan ve Makedonya'da konserler verdiğini hatırlatarak, yurtdışından gelen davetleri değerlendirerek Türk kültürünü ve Türk kadınını tanıtmak adına çaba gösterdiklerini söyledi.

Koronun mayıs ayında da İtalya'da konser vermek üzere Roma'ya davet edildiğini belirten Şef Aysel Gürel, Nilüfer Kadın Korosu'nun sınırları aşan performansının gurur verici olduğunu kaydetti.

SPONSORLARA İHTİYAÇ VAR
Tamamen kendi imkanlarıyla yurtdışında konserler veren koro gönüllü kültür elçileri olarak nitelendirilirken, Koro Şefi Dr. Aysel Gürel dünyanın diğer ülkelerinde de Türk müziği ve Türk kültürünü tanıtmak istediklerini, bunun için de imkan oluşturmakta zorlandıklarını vurgulayarak, koronun maddi destek sağlayacak sponsorlara ihtiyaç duyduğunu belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ