USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Nilüfer Lions 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı

Nilüfer Lions Kulübü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Nilüfer Kadın Sığınma Evi yararına Modacı Hakan Akkaya’nın katılımında “Moda Atölyesi” programı düzenledi.

Nilüfer Lions 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı
07-03-2016 16:16
Google News

Nilüfer Lions’un Altınceylan’da Modacı Hakan Akkaya’nın katılımıyla gerçekleştirdiği ‘Moda Atölyesi’ programına Nilüfer Lions Kulübü Başkanı Güzin Yazıcıoğlu Yılmaz, Nilüfer Lions Üyeleri ve Bursa cemiyet hayatında tanınan birçok isim katıldı.

Ünlü Modacı Hakan Akkaya’nın moda hakkında tüyolar verdiği programda Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Lionlar, programdan elde edilen geliri ise Nilüfer Kadın Sığınma Evi’ne bağışladılar.

Konukların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Nilüfer Lions Kulübü Başkanı Güzin Yazıcıoğlu Yılmaz, kadınların yaşamış olduğu zorlukların toplum olarak iyi bir eğitim ve empati sayesinde anlaşılabileceğini söyledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün tüm dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemi ve isteği ile birlik ve beraberlik günü olarak kutlandığını hatırlatan Yılmaz, “Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlükler sayesinde ülkemizin kadınları yaşamın her alanında başarıyla yer almıştır. Türkiye Cumhuriyeti’nin odak noktasında yer alan kadınlar; üstlendikleri misyonu ve yaşatma görevini hiçbir fedakârlıktan çekinmeden yerine getirmiş, modern ve çağdaş Türkiye’nin oluşmasında söz sahibi olmuşlardır. Sizlerin ve dünyadaki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmenizi diliyorum” dedi.

Nilüfer Lions Kulübü Üyeleri’ne ‘Moda Atölyesi’ başlığı altında çeşitli tüyolar veren Modacı Hakan Akkaya ise tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Her kadının öncelikle yapması gereken şeyin kendi vücudunu tanıması gerektiğini söyleyen Akkaya, “Vücudunuzu iyi tanımanız kusurlarınızı görmenize ve ona göre önlem almanıza yardımcı olacaktır. Vücut tiplerinize göre giyim önerilerine uyulursa insanların sahip olduğu kusurlar bile güzel gelecektir. Vücut tipine göre tercih yapan herkes vücuduyla barışık yaşar” diye konuştu.

Giyimden ayakkabı seçimine, takıdan saç kullanımına kadar birçok konu hakkında püf noktaları paylaşan Akkaya, bol ve dökük kıyafet tercih eden kilolu kadınların olduğundan daha kilolu göründüğünü söyledi.

Programın sonunda Nilüfer Lions Kulübü Başkanı Güzin Yazıcıoğlu Yılmaz, Modacı Hakan Akkaya’ya teşekkür belgesi ile kulüp flaması takdim etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ