USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

O fotoğrafları çekenlere soruşturma

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, askeri uçakların faaliyetlerinin izinsiz çekilerek yayınlanmasıyla ilgili soruşturma başlattı.  

O fotoğrafları çekenlere soruşturma
03-08-2015 23:11
Google News

Diyarbakır'da savaş uçaklarının faaliyetleri ve askeri bölgenin görüntülerinin izinsiz çekilerek, yayınlanmasına ilişkin soruşturma başlatıldı.

Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, askeri uçakların faaliyetlerini ve askeri bölgeyi izinsizgörüntüleyip, yazılı ve görsel medyada yayınlayan kişiler hakkında 2565 sayılı "Askeri Yasak Bölgeler ve Güvenlik Kanunu'na Muhalefet" suçundan soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"8. Ana Jet Üs Komutanlığı'ndaki askeri uçakların faaliyetlerinin ve askeri bölgenin fotoğraf ve görüntüsününizinsiz olarak alınması, yazılı ve görsel medyada yayınlanması ile ilgili olarak 2565 sayılı Askeri Yasak Bölgeler ve Güvenlik Kanununu'na muhalefet suçundan Cumhuriyet Başsavcılığımızca ilgili ve sorumlu kişiler hakkında soruşturma başlatılmakla, Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen 2015/2641 numaralı soruşturma devam etmekte olup, soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ