USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Öğrenciler üniversitede sınıflara girip tacizciyi aradı

Kadın Kolektifi üyesi öğrenciler, Akdeniz Üniversitesi'nde arkadaşlarını taciz ettiğini söyledikleri bir erkek öğrenciyi ellerinde resimlerle sınıf sınıf aradı.

Öğrenciler üniversitede sınıflara girip tacizciyi aradı
11-11-2015 15:51
Google News

Derse giren kadınlar diğer öğrencilere tacizci olduğu iddia edilen öğrencinin resmini gösterdi. Kadın öğrenciler, aradıkları genci bu kantinde buldu. Arbede çıkınca öğrencilere üniversitenin güvenlik görevlileri müdahale etti.

Akdeniz Üniversitesi'nde Kadın Kolektifi üyesi bir grup öğrenci sınıfları dolaşarak, arkadaşlarını taciz ettiğini iddia ettikleri genci aradı. Derste bulunmayan genç, kantinde otururken teşhir edildi. Üniversiteli kadınlar, çektikleri videoyu da Facebook hesabından yayınladılar.

Akdeniz Üniversitesi'nde Güzel Sanatlar Fakültesi'nde yaşanan taciz olayını teşhir etmek için toplanan üniversiteli kız öğrenciler sınıf sınıf dolaşıp olayı duyurdu. Ellerinde tacizci olduğunu iddia ettikleri öğrencinin fotoğrafını taşıyan kızlar sınıflara girip tacizci ile ilgili duyuru yaptı. Ders anlatan öğretim görevlisiyle de tartışan öğrenciler daha sonra 'Tacizden hesabı kadınlar soracak' sloganlarıyla sınıftan ayrıldı. Öğrenciler, bu kez 'tacizciyi' okulda aramaya devam etti. Sloganlarla okulu dolaşan öğrencilere, diğer öğrenciler de alkışlarla destek verdi. Protestocular derste bulamadıkları öğrenciyi kantinde otururken bulunca ortalık karıştı.

"Kendisi burada, işte pişkin pişkin oturmakta... Sen nasıl bir kadına dokunabilirsin, hakkın var mı" diye bağıran bir öğrencilere bir süre sonra üniversitenin güvenlik görevlileri müdahale etti.

Tacizci olduğunu iddia ettikleri öğrencinin üzerine bardak fırlatan kız öğrenciler, öğrencinin güvenlik görevlileri tarafından götürülmesinin ardından dağıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ