USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Öğretmenlere renkli kutlama…

Özel Bursa Kültür Okulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tüm öğretmenlerine yemekli ve eğlenceli bir kutlama gecesi düzenledi.

Öğretmenlere renkli kutlama…
26-11-2015 14:06
Google News

Kültür Okulları tarafından Altınceylan’da gerçekleştirilen geceye, kurumun tüm yönetici ve öğretmenleri aileleriyle katıldı. Özel Bursa Kültür Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Bulut gecenin açılışında yaptığı konuşmasında, Türkiye’nin en başarılı okulları arasında yer almalarını sağlayan öğretmenlere, emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederken tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

Kurumda 5. ve 10. yılını dolduran yönetici ve öğretmenlere plaket verilmesinin ardından öğretmenlerden oluşan koro sahnede yerini aldı ve birbirinden güzel eserler seslendirdi.

Öğretmenlerin fotoğraflarının yer aldığı slayt gösterisi ve heyecanla takip edilen hediye çekilişi geceye renk kattı. Özel Bursa Kültür Okulları’ndaki tüm yönetici ve öğretmenler, “Öğretmenler Günü” pastasını keserek nice yıllar birlikte, sağlıklı ve huzur içinde çalışmayı ve başarılı olmayı dilediler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ