USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Olgunlar futbol turnuvası başlıyor

Bursa’nın klasikleri arasına giren 31.Olgunlar Futbol Turnuvası’nda geri sayım sürerken TÜFAD Başkanı Özbağ “Eski dostlar buluşmak için büyük bir heyecan yaşıyor” dedi.

Olgunlar futbol turnuvası başlıyor
12-04-2017 15:00
Google News

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Bursa Şubesi’nin bu yıl 31.kez düzenleyeceği Olgunlar Futbol Turnuvası için geri sayım başladı.

Bursa’nın merakla beklediği dev organizasyon için takvim netleşti. Mayıs ayının başında startı verilmesi düşünülen turnuva için kayıtlar başladı. Bursa yaz akşamlarının değişilmez heyecanı olan ve Dünya’nın tanıdığı organizasyon haline gelen turnuvanın kayıt işlemleri 30 Nisan tarihine kadar sürecek ve aynı akşam fikstür çekimi gerçekleştirilecek. 2 Mayıs Salı günü başlaması planlanan turnuvada bu yılda maçlar Atıcılar Sahaları’nda oynanacak. TÜFAD Başkanı Sedat Özbağ, Bursa’da bir marka haline gelen turnuvanın bu yıl da renkli görüntülere ve heyecanlı maçlara sahne olacağını belirterek “Eski dostlar bir kez daha buluşmak için gün sayıyor” dedi.


KAYITLAR SÜRÜYOR

Turnuvaya kayıtların sürdüğünü de söyleyen Özbağ “Bursamızın simgesi olmuş firmalarımızı, kurum ve kuruluşlarımızı, kulüplerimizi ve tüm sporseverleri şimdiye kadar olduğu gibi yine barış, kardeşlik ve şenlik havası içerisinde geçeceğine inandığımız turnuvamıza katılmaya davet ediyoruz” dedi. Turnuvaya katılmak isteyen takımlar 30 Nisan mesai saati bitimine kadar 0 224 221 31 32 veya 0 535 702 26 27 no’lu telefondan bilgi alabilirler. Faal futbol yaşamı sona eren eski tüfeklerin forma giyebileceği turnuvada bu yıl 1982 ve öncesi doğumlular oynayacak. Ayrıca takımlar 1982 ve öncesi doğumlu olması şartıyla 3 faal futbolcu da oynatabilecekler. Turnuvaya katılacak olan sporcuların her bir sağlık raporu almak zorundalar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ