USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel Haberler

Ombudsman Bursalılar ile buluşuyor

Ombudsman Bursalılar ile Buluşuyor etkinliğinde Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, ombudsmanlık kurumunu ve çözüm olanaklarını Bursalılara anlatacak.

Ombudsman Bursalılar ile buluşuyor
11-07-2017 18:53
Google News

Mustafa Emre ÖZGEN / bursa.com

Ombudsmanlık olarak da bilinen Kamu Denetçiliği Kurumu, Bursa'da bir dizi program gerçekleştirecek. Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, yerel yöneticiler, basın mensupları ve muhtarlarla bir araya gelerek kurumun işleyişi hakkında bilgi verecek. Ayrıca toplantıda vatandaşların idare ile yaşadıkları sorunları, mahkemelere başvurmadan önce ombudsmanlık kurumu ile nasıl çözebilecekleri de anlatılacak. Katılımcılar da etkinlikte söz alarak soru, görüş ve önerilerini paylaşabilecek.

DOSTANE ÇÖZÜMLER AMAÇLANIYOR

Konuyla ilgili Kamu Denetçiliği Kurumu'ndan yapılan açıklamada, vatandaşların üst makamlar ile yaşadıkları problemleri dostane bir tutum içerisinde çözmenin amaçlandığı belirtilerek, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları gibi odakların ombudsmanlık kurumu ile iletişim içinde olmaları gerektiği belirtildi. Program  13 Temmuz Perşembe günü, Çelik Palas'ta gerçekleşecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ