USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Önce tecavüz etti sonra internetten...

Hindistan'da 22 yaşında Vinit Baxla adlı genç, 21 yaşındaki sevgilisine tecavüz etti ve tecavüzü filme aldı. Çektiği videoyu internetten yayınlayan Baxla, gözaltına alındı.

Önce tecavüz etti sonra internetten...
14-12-2015 20:00
Google News


İddialara göre Hindistan'da 22 yaşında Vinit Baxla adında bir adam, 21 yaşındaki sevgilisine tecavüz etti ve tecavüzü filme aldı. Akabinde tecavüz videosunu mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan paylaştı. Genç adam, gözaltına alındı.

BAXLA GÖZALTINA ALINDI

Bariatu Karakolu'ndan Singh adında bir yetkili, 21 yaşındaki mağdurenin Vinit Baxla'nın kendisine tecavüz ettiğini ve kişilik katlinde bulunduğunu söyledi.

"Baxla tecavüzle, müstehcenlikle ve kişilik katliyle suçlandı. Baxla'yı gözaltına aldık." dedi.

İKİ YILDIR BİRLİKTELERDİ

Hindustantimes'ın ulaştığı kaynaklar, davacı ve davalının geçtiğimiz iki yıldır birlikte olduğunu ve Baxla'nın genç kızla evlenmeyi reddetmesinin ardından ayrılmanın eşiğine geldiğini söyledi.

Baxla da sevgilisi de Gumla bölgesinden. Kaynaklara göre Baxla ve sevgilisi bir tekstil mağazasında tanıştı ve sevgili oldu.

"VİDEOYU BANA KARŞI ŞANTAJ ARACI OLARAK KULLANDI"

Davacı, polise Baxla'nın kendisiyle evleneceği garantisini verdiğini ama sonra kendisini cinsel ilişkiye zorladığını söyledi. Davacı, polise davalının bu videoyu kendisine karşı bir şantaj aracı olarak kullanmak üzere filme aldığını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ