USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Öncekiler gibi bu da geçer

Gülben Ergen sosyal medya hesabından çocuklarıyla ilgili bir paylaşımda bulundu. İkiz çocuklarının doğum sürecinde yaşadığı zor günleri takipçileriyle paylaşan Gülben Ergen, pek çok anneyi duygulandıran satırlara imza atmış.

Öncekiler gibi bu da geçer
04-11-2015 01:46
Google News

İşte Gülben Ergen’in sosyal medya hesabından paylaştığı o satırlar: “Yaşanmışlıklardır insanı insan yapan… Allah bize yoğun bakımda geçen 70 gün 70 gece yaşattı.


Evimiz küvez oldu… Sürekli sinyal sesi veren bir yaşamda, boylarından büyük borulara bağlıydılar… Gerçek bir mucizeydi yaşama tutunmaları… Şimdi hiç bunlar yaşanmamış gibi devam ediyoruz hayata. Hep ve ısrarla aynı yaşam felsefesi ile #önceiyiinsanolmak Riski, gözyaşı bol günlerdi… Geçti. O zaman ki yarım aklımla hastanenin yeni doğan bebek ünitesine bir minik müzik çalar almıştım. Sabahtan akşama kısık sesle bile olsa radyo açardık… Müzik hep iyi geldi ve Sezen’in vazgeçilmezi; “Geçer, geçer daha öncekiler gibi bu da geçer… Neler neler geçmedi ki…” Hep kendime tuttuğum şarkılarda bana çıkar göz kırpardı… Geçti…”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ