USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Önde LGBT pankartı, arkasında Türk bayrağı

BOLU’DA 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI VE SİYASİ PARTİLERİN KATILIMIYLA KUTLANDI. İZZET BAYSAL CADDESİ’NDE, BOLU HALK EVİ’NİN LGBT BAYRAKLI PANKARTININ ARDINDAN CUMHURİYET HALK PARTİSİ (CHP) İL TEŞKİLATI DEV TÜRK BAYRAĞI İLE YÜRÜDÜ.

Önde LGBT pankartı, arkasında Türk bayrağı
01-05-2023 19:09
Google News

Bolu’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin katılımıyla kutlandı. Bolu Halk Evi’nin LGBT bayraklı pankartının ardından CHP İl Teşkilatı dev Türk bayrağı ile yürüdü.


Bolu’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü çerçevesinde KESK, Eğitim-Sen, Türkiye İşçi Partisi, SOL Parti, CHP, Türkiye Komünist Partisi, Bolu Halk Evi, SES, TMMOB ve EMEP’in katılımıyla kutlama ve yürüyüş gerçekleştirildi. Demokrasi Meydanı’nda başlayan yürüyüş, İzzet Baysal Caddesi üzerinde devam etti. Bolu Halk Evi’nin LGBT bayraklı pankartının ardından CHP İl Teşkilatı dev Türk bayrağı ile yürüdü. Yürüyüş esnasında çeşitli sloganlar da atıldı. Siyasilerin de yer aldığı yürüyüş, sorunsuz şekilde Kent Meydanı’nda sona erdi. Yürüyüşün ardından Kent Meydanı’nda 1 Mayıs için ayrılan özel alanda basın açıklaması yapıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ