USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Otelde turistleri çıldırtan gösteri

Marmaris'te bulunan otelde yapılan animasyon gösterisi İngiliz turistleri kızdırdı. Havuz başına Arapça bağırarak gelen kişi paniğe yol açtı ve Tunus saldırısını hatırlattı.

Otelde turistleri çıldırtan gösteri
30-10-2015 15:31
Google News


Marmaris'te bulunan bir otel, gerçekleştirdiği animasyon gösterisiyle İngiliz turistleri kızdırdı. IŞİD animasyonu kapsamında pelerinli bir kişinin havuz kenarına gelerek Arapça bağırması turistleri korkuttu. Bu olay akıllara Tunus'ta bir IŞİD militanının gerçekleştirdiği plaj katliamını getirdi.

SİLAHA UZANIR GİBİ YAPTI VE...

İngiliz Sun gazetesinin haberine göre, gösterinin başlamasının ardından turistler kaçışmaya başladı. Pelerinli otel çalışanının silahına uzanır gibi yaptığı esnada karşısında altı yaşında bir kız çocuğunun olmasının da paniğe yol açtığı ifade edildi.

"BİZE GÜLDÜLER"

Yaşananları anlatan Jade Daines adlı İngiliz turist, "İnsanların ne olup bittiği konusunda fikri yoktu, en kötüsünden korktuk. Resepsiyona gittiğimizde güldüler" sözleriyle yaşananları anlattı. Jade, seyahat firmasına dava açacaklarını da sözlerine ekledi.

BİR KEZ DAHA YAŞANMIŞTI

Ağustos'ta yine Marmaris'te benzer bir olay meydana gelmiş ve İngilizlerin tepkisini çekmişti. 26 Haziran'da Tunus'ta bir IŞİD militanı plajda ateş açmış ve 38 turist hayatını kaybetmişti. Animasyonların bu saldırıyı hatırlattığı ifade ediliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ