USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Otomatik tabancayla havaya ateş açan maganda yakalandı

Bursa’da bir şüpheli, araçtan otomatik tabancayla havaya ateş açıp o anları sosyal medyada yayınladı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Yapılan baskınla yakalanan şahıs, ’Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması’ suçundan adliyeye sevk edilecek.

Otomatik tabancayla havaya ateş açan maganda yakalandı
13-08-2024 00:45
13-08-2024 06:52
BURSA
Google News

Bursa’da bir şüpheli, araçtan otomatik tabancayla havaya ateş açıp o anları sosyal medyada yayınladı. Sosyal medyada büyük tepki toplayan ve pek çok TV kanalında haber olarak yer alan maganda için Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Yapılan baskınla yakalanan şahıs, ’Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması’ suçundan adliyeye sevk edilecek.

Merkez, Yıldırımilçesi 11 Eylül Bulvarı üzerinde aracıyla seyir halindeki D.A., yanında taşıdığı otomatik tabanca ile havaya ateş açtı. O anları sosyal medyada yayınlayan şüpheli tepki çekerken, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Savcılık kararıyla çalışma başlatan polis, şüpheliyi tespit ettikten sonra, düzenlenen operasyon ile yakaladı. Emniyete götürülen şüpheli, ifadesinin ardından ’genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması’ suçundan adliyeye sevk edilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ