USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü kask sayesinde hafif yaralandı

Antalya'nın manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü yaralandı. Motosiklet sürücüsü kask sayesinde hafif yaralı olarak atlatırken kaza anıysa güvenlik kamerasına yansıdı.

Otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü kask sayesinde hafif yaralandı
28-10-2024 10:48
Google News

Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü yaralandı. Motosiklet sürücüsü kask sayesinde hafif yaralı olarak atlatırken kaza anıysa güvenlik kamerasına yansıdı.


Olay, Manavgat ilçesi Örnek Mahallesi’nde bulunan bir kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İsmail G. yönetimindeki motosiklet, caddede üzerinde seyir halinde olan Emrah A.’nın kullandığı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsü, başındaki kask sayesinde hafif yaralarla kazayı atlattı. Olayı gören çevre sakinleri, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vererek polis ve sağlık ekiplerini çağırdı. Sağlık ekipleri, yaralı İsmail G.’yi olay yerinde ayakta tedavi etti. Kaza anı bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde motosiklet sürücüsünün kask sayesinde ufak sıyrıklarla kurtulduğu görüldü. Öte yandan kısa süre önce Atatürk Caddesi’ne çıkan sokakta uyarı levhası bulunmadığı, sonrasında meydana gelen kazalar ve şikâyetler sonucu "DUR" yazılı trafik levhası konulduğu belirtildi. Ancak, levhanın kaldırımın ucuna değil, iş yerinin vitrininin dibine yerleştirilmesi, sürücülerin tabelayı görememesine neden oldu. Vatandaşlar, tabelanın daha görünür bir yere taşınmasını talep ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ