USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

PAYKAD hayata değer katmaya devam ediyor

Kısa adı PAYKAD olan Hayata Değer Katan Kadınlar Kültür ve Paylaşım Derneği’nin BEBKA desteğiyle gerçekleştirdiği Etkili Sunum ve İletişim Teknikleri Eğitimi tamamlandı ve sertifika töreni Nilüfer Dernekler Yerleşkesi'nde gerçekleşti.

PAYKAD hayata değer katmaya devam ediyor
09-01-2017 14:33
Google News

Dört hafta süren eğitime katılan kursiyerlere Gazi Üniversitesi'nden eğitimci  Yrd. Doç. Dr. Arıl Cansel tarafından sertifikalar verildi.

Dernek çalışmaları hakkında bilgiler veren PAYKAD Yönetim Kurulu Başkanı Pervin Karaçam, 2016 yılını faaliyetlerini kısaca değerlendirerek, 24 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirilecek 2.Olağan Genel Kurulu açıkladı. Yeni bir projeyle seneye başlayacaklarının müjdesini veren Karaçam, "Bursa'dan başlayacak proje Türkiye genelinde tüm anneleri içerecek ve kadın olmanın ne derece önemli olduğunu bir kez daha fark etmemizi sağlayacak" dedi.

“Hayata Değer Kat” sloganı ile yola çıkan PATKAD’ın etkinliğinde, sağlık dünyası doktorları tarafından,  "Beslendikçe Hastalanıyoruz" konulu kısa bilgilendirme yapılırken, Dr. Feza Şen ve Diyetisyen Elif Nur Köprücü sağlıklı yaşam konusunda açıklamalarda bulundular.

Etkinlik sonunda PAYKAD Yönetim Kurulu tarafından katkılarından dolayı Yrd. Doç. Dr. Arıl Cansel'e bir plaket takdim edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ