USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Pilot uçuşa hazır

Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa, Antalya Side’de ikinci yarı hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Turhan Şen nezaretinde çalışmalarını sürdüren Yeşil Bursa’da yeni transferlerin takım çabuk uyum sağlaması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Pilot uçuşa hazır
03-01-2017 21:14
Google News

İdman öncesi sorularımızı yanıtlayan teknik direktör Turhan Şen, “Hazırlıklarımız çok güzel geçiyor. Bir çoğunu tanıdığımız oyuncu grubunun oluşturduğu takımımızda bizlerden beklenen başarıyı yakalamak için vitesi arttırıyoruz. Geçen sezonun şampiyon takımı U21’den 8 oyuncu kadromuzda bulunuyor. Muhammed Şengezer, Kubilay ve Mert Örnek haricinde şampiyon takımın iskeleti burada. Bizim tanıdığımız ve bizleri tanıyan oyuncularla birlikte mevcut kadrodaki kaliteli futbolcularla ikinci devrede adımızdan söz ettirmek istiyoruz.” dedi.

Takıma yeni katılan isimlerin çok kaliteli oyuncular olduğunu belirten Şen, “Bünyamin, İsmail Can ve Emirhan Aydoğan çok yakından tanıdığımız oyuncularımız. Ayrıca son olarak aramıza katılan Berat arkadaşımızda çok hırslı, hızlı ve kaliteli bir oyuncu. İnşallah takım olarak sezon sonunda bizlerden beklentileri karşılayacağımıza inanıyorum.” derken, hazırlık maçında sakatlanan Tugay Meşekoparan’ın sakatlığının ciddi göründüğünü, Bursa’da son kontrollerinin ardından ameliyat kararı alınırsa forvet bölgesine bir oyuncu transfer etmeyi düşünebileceklerini belirtti.

 

Adnan BATIR / Antalya Side

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ