USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Pogba için rekor fiyat!

Transfer piyasasının gözdesi Paul Pogba için Real Madrid ve Manchester United kıyasıya bir mücadele veriyor. Juventus yıldız oyuncunun fiyatını belirledi.

Pogba için rekor fiyat!
23-06-2016 19:24
Google News

Fransa Milli Takımı ile Euro 2016'da şampiyonluk mücadelesi veren Paul Pogba için Avrupa'nın dev kulüpleri transfer yarışında.

23 yaşındaki orta saha oyuncusunu kaybetmek istemeyen Juventus, Pogba'ya yeni bir sözleşme teklif etti. Mevcut sözleşmesinde yıllık 5 milyon euro kazanan Fransız futbolcuya 2021'e kadar geçerli olmak üzere yıllık 7 milyon euro teklif eden Torino ekibi, gelen astronomik teklifleri geri çevirse de oyuncunun menajeri diğer kulüplerle görüşmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Monte Carlo'da Real Madrid temsilcileriyle görüşen Pogba'nın menajeri Mino Raiola, oyuncusunun transfer döneminin en büyük hedefi olacağını söylüyor.

Real Madrid'in tekliflerinden vazgeçmemesi üzerine Juventus yıldız oyunucusu için rekor bir fiyat belirledi. Pogba için 100 milyon euro transfer bedeli isteyen İtalyan kulübü, bonuslarla beraber 120 milyon euroya varan bir teklif karşılığında Pogba'ya bırakacağını bildirdi.

İdolü Zidane'ın yönettiği Real Madrid'e gitmeye sıcak bakan Pogba, başkent ekibinden yıllık 12-13 milyon euro civaında bir ücret talep ediyor. Real Madrid'in Monte Carlo'da Raiola'ya yaptığı teklif ise 8-9 milyon euro civarında.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ