USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Polise moral desteği!

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz,  Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. yıldönümü öncesi Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü Ufuk Akan ve İl Emniyet Müdür Yardımcıları Alper Uzman ile Vehbi Karadağ’ı  ziyaret etti.

Polise moral desteği!
09-04-2016 14:57
Google News

Türk Polis Teşkilatı’nın ülkemizin huzurunu, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak, devletin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı canlarını siper ettiğini dile getiren Başkan Yılmaz, “AK Parti iktidarında polis teşkilatımız yüksek donanımlı personeli ve teknik imkânlarıyla dünyada parmakla gösterilen teşkilatlar arasına girdi. Özlük hakları ve çalışma koşulları dünya standartlarına getirildi” dedi.

Türk halkının da kahraman polis teşkilatına desteğini hiçbir zaman esirgemediğini vurgulayan Başkan Yılmaz, “Bu vesileyle, halkımızın huzur ve güvenliği için hayatını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de sağlık içerisinde uzun ömürler diliyorum. Başta ilçemizde görev yapan teşkilat mensupları olmak üzere tüm emniyet mensuplarının polis haftasını kutluyorum. Bu zor günlerde Allah, tüm teşkilatımızın görevlerinde kolaylıklar nasip etsin” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ