USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Polisten kaçan kız öğrenci...

Antalya’da Akdeniz Üniversitesi’nde YÖK’ün kuruluş yıldönümünü protesto eden öğrencilerden 9’u gözaltına alındı. Polisten kaçmak için süs havuzuna giren bir kız öğrenci de gözaltına alınmaktan kurtulamadı.

Polisten kaçan kız öğrenci...
06-11-2015 17:11
Google News

Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi Merkezi Yemekhane önünde bir araya gelen yaklaşık 30 kişilik öğrenci grubu, YÖK’ün kuruluş yıldönümünü için rektörlük önüne kadar yürümek istedi. Sloganlar eşliğinde yürüyüşe geçen grubun önü polis tarafından kesildi. Öğrenciler rektörlük önüne gitme konusunda direnince polisle aralarında arbede yaşandı. Olayların büyümesi üzerine bu kez devreye TOMA girdi. TOMA’nın müdahalesi sonrasında 9 öğrenci polis tarafından gözaltına alındı.

SÜS HAVUZUNA GİRDİ

Erkek arkadaşıyla birlikte gözaltına alınmak isteyen bir kız öğrenci, karışıklık sırasında kaçmak istedi. Bir süre polis tarafından kovalanan kız öğrenci, önüne süs havuzu çıkınca yürüyerek içine girdi. Kız öğrenci havuza girince kendisini takip eden Çevik Kuvvet polisleri, dışarı çıkmasını bekledi. Havuzdan yürüyerek çıkan öğrenci, daha sonra polis tarafından gözaltına alındı. Polis ve iki TOMA’nın rektörlük binası önündeki bekleyişi devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ