USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Roma Totti'nin teklifini reddetti!

Kariyeri boyunca formasını giydiği Roma ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Francesco Totti, "Bir yıl daha oynamama izin verin, karşılığında 1 Euro bile istemiyorum" önerisinde bulundu. Ancak bu teklif yönetim tarafından reddedildi.

Roma Totti'nin teklifini reddetti!
01-04-2016 19:36
Google News
İtalyan futbolu ve Roma'nın efsane isimlerinden Francesco Totti, futbol dünyasında eşine pek kolay rastlanmayacak bir davranışa imza attı. La Repubblica gazetesinin haberine göre, sembolü olduğu kulübü ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 39 yaşındaki yıldız, sadece bir yıl daha takımda kalmak istedi. 1992-93 sezonundan beri aralıksız olarak Roma forması giyen ve kariyerinde başka bir takım bulunmayan Totti, bunun karşılığında 1 Euro bile para istemediğini ve bedavaya oynamaya hazır olduğunu da vurguladı. 
 
23 yıllık kariyerin sonu
Ancak Roma Başkanı James Pallotta, bu sıra dışı teklifi kabul etmedi. Efsane futbolcudan artık formasını çıkarıp kulüp içinde görev almasını isteyen Pallotta, bu düşüncesinden geri adım atmıyor. Eğer başkan ve Roma yönetiminin bu tutumunda değişiklik olmasza Totti, 23 yıldır aralıksız oynadığı takımına ve aktif futbola 2 ay sonra veda edecek. 
İtalyan oyuncu bu sezon içinde teknik direktörlüğe getirilen Luciano Spalletti tarafından da bir süreliğine kadro dışı bırakılmıştı.  
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ