USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Rus sanayiciler Bursa'ya hayran!

Bursa Organize Sanayi Bölgesi, Rusya’nın farklı kentlerindeki Organize Sanayi Bölgelerinin yöneticilerini ağırladı.

Rus sanayiciler Bursa'ya hayran!
22-05-2015 13:20
Google News

Türkiye'nin ilk organize sanayisi olan Bursa Organize Sanayisi Bölgesi Rus heyetini ağırladı. Görüşmeye Rusya’dan konuk olarak gelen Organize Sanayi Bölgesi yöneticileri heyetini Bursa Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Türker Ertürk ile birlikte Bursa Organize Sanayi Bölgesi Teknik Hizmetler Müdürü  Onur Onurlu ve  İSG ve İtfaiye Yöneticisi Nilay Durukan ağırladı.

Bursa OSB Müdürü Türker Ertürk Rus heyetin ilk organize sanayi olmasından ötürü Bursa OSB’yi ziyaret edip bilgi almak istedikleri için geldiklerini söyledi. Ertürk “Türkiye'nin ilk organize sanayi bölgesi olarak Türkiye’de hep örnek olduk, şimdi de yurt dışındaki organize sanayi bölgelerinin kuruluşu için bizden ilham almaya, bilgi almaya geliyorlar. Burada edindikleri bilgiler ile ülkelerinde model oluşturmayı hedefliyorlar” dedi.

Yaptıkları sunum ve bilgi paylaşımından oldukça mutlu olan Rus heyet soru cevap kısmında merak ettiklerini Bursa OSB Müdürü Türker Ertürk’e sordu. Toplantı sonunda Rus heyet Bursa Organize Sanayi Bölgesi’ne hayran kaldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ