USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Şampiyonlar Ligi ilk kez hafta sonu oynanacak

UEFA'nın, en büyük organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nin maçlarını önümüzdeki yıllarda hafta sonunda oynatmayı planladığı iddia edildi.

Şampiyonlar Ligi ilk kez hafta sonu oynanacak
08-05-2016 16:06
Google News
İngiliz basınında yer alan iddialara göre Avrupa'nın bir numaralı kupa organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nin bazı maçlarının Cumartesi ve Pazar günleri oynanma ihtimali bulunuyor.
UEFA'nın 2021 yılından itibaren Şampiyonlar Ligi'nin ya grup maçlarını ya da çeyrek final ve yarı final maçlarını hafta sonu oynatmayı planladığı belirtildi.
Bu tarz bir hamlenin en başta İngiltere Premier Lig'den tepki göreceği belirtilirken, The Times gazetesinde"Kulüplerle Şampiyonlar Ligi'ni geliştirmek adına sürekli görüşüyoruz ve maçları hafta sonunda oynatma da çeşitli düşüncelerden bir tanesi"şeklindeki açıklamalarına yer verilen bir UEFA yetkilisinin, bu düşüncenin 2021'den önce faaliyete geçirilmesinin zor olduğunu söylediği yazıldı.
Aynı gazeteye açıklama yapan bir Premier Lig sözcüsü ise "Şampiyonlar Ligi maçlarının hafta sonlarında oynanması düşünülemez. Bu günler ülkelerin yerel liglerine aittir. Umuyoruz ki federasyonumuzun duyarlılığıyla, UEFA ve FIFA'nın böyle bir karar alması engellenir" dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ