USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şehit binbaşının kızı hem ağladı, hem ağlattı

Tunceli'de şehit olan Binbaşı Yavuz Sonat Güzel için ilk tören Elazığ'da yapıldı..Şehit binbaşı için Ankara'da cenaze töreni düzenledi. Ankara'da törende şehidin eşi Burcu Güzel de eşinin fotoğrafına sarılarak kızı Sude ile birlikte gözyaşı döktü. Törende metanetli durmaya çalışan 12 yaşındaki Sude’nin, babasının naaşı götürülürken "Hayır, hayır" diye feryadıyla törene katılanlar gözyaşlarını tutamadı.

Şehit binbaşının kızı hem ağladı, hem ağlattı
28-09-2015 12:56
Google News


Taziyelerin ardından şehit Binbaşı Güzel için öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Daha sonra şehidin naaşı askerlerin omuzlarında top arabasına kadar taşındı. Şehidin naaşının top arabasında taşınması sırasında kız kardeşi Zişan Güzel, "Ne oldu, şehit oldu, çok güzel oldu, kardeşim benim" diye ağıt yakarken yakınlarının kolları arasında güçlükle ayakta durdu.

Şehidin eşi Burcu Güzel de eşinin fotoğrafına sarılarak kızı Sude ile birlikte gözyaşı döktü. Babasının Türk bayrağına sarılı naaşı götürülürken kızı Sude’nin, "Hayır, hayır" diye feryadıyla törene katılanlar gözyaşlarını tutamadı.

’NEFESSİZ KALDIM’

Cenaze töreninde tekerlekli sandalyede oturan şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel annesi Emine Güzel, tören boyunca oğlunun beyaz renkli tişörtünü göğsünde tuttu ve onu koklayarak ağıtlar yaktı. Hükümete de tepki gösteren şehit annesi Emine Güzel, "Ne yaptı benim oğlum, kime ne yaptı? Nefesim gitti benim, nefessiz kaldım. Artık ben onsuz nefes alamam" diyerek ağladı.

Şehit Binbaşı Güzel, törenin ardından Cebeci Askeri Şehitliği’ne götürülerek toprağa verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ