USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Sektör Liderliği ve Kurumlar Vergisi Ödülleri Sütaş’ın

Sütaş, BTSO tarafından 42’ncisi düzenlenen Ekonomiye Değer Katanlar 2015 Ödül Töreni’nde üç ödül birden kazandı. Sütaş, “Sektör Liderliği” ödülünün yanı sıra “Kurumlar Vergisi” kategorisinde ikincilik ödülünün sahibi oldu. Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz da “Gelir Vergisi” kategorisinde birincilik ödülü aldı.

Sektör Liderliği ve Kurumlar Vergisi Ödülleri Sütaş’ın
24-12-2015 19:19
Google News

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende, Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz “Sektör Liderliği” ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan; “Kurumlar Vergisi” kategorisindeki ikincilik ödülünü İçişleri Bakanı Efkan Ala’dan Gelir Vergisi Birincilik ödülünü ise Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’ndan aldı.

Yılmaz, BTSO tarafından verilen ödüllerle ilgili yaptığı değerlendirmede; “Kurulduğumuz günden beri, toplumumuzun kalkınması için, bir sanayi kuruluşu olmanın çok ötesinde bir sorumluluk taşıyoruz.  Sütün iyiliğini ve bereketini yayarak insanların yaşam kalitesini artırma misyonu ile 5 bin çalışanımız, 1.500 dağıtıcımız,  sayısı 100 bini aşan üretici ailelerimiz ve tedarikçilerimizle birlikte büyük bir gayretle çalışıyoruz.  Sütaş’ın doğduğu ve büyüdüğü yer olan Bursa’da bu gayretlerimizin ödüllendirilmesinden, büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bundan sonra da toplumumuza karşı görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız.” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ