USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Serdar krizi büyüyor!

Gaziantepspor maçı sonrası kendisine tepkiler geldiği iddia edilerek takımdan ayrılmak istediği öne sürülen Serdar krizinin perde arkasında yaşananları Bursa.com araştırdı.

Serdar krizi büyüyor!
25-08-2015 16:20
Google News

Bursaspor’da yaprak dökümü sürüyor mu? Kaptan Serdar Aziz de  “Beni bırakın gideyim” dedi.

Geçtiğimiz sezon sonunda Başkan Recep Bölükbaşı’na gelen transfer tekliflerini değerlendirmek istediğini ve ayrılmak istediğini açıkça ifade eden Serdar Aziz, Başkan Bölükbaşı’nın satmama kararı nedeniyle kulüpte kalmıştı.

Sezon başında sözleşmesi iyileştirilerek yıllık ücreti 1,4 milyon euro’ya çıkarılan futbolcu ise gitme isteğinden vazgeçmediğini yakın çevresine sürekli belirtirken, Son 15 gündür bu konuyu tekrar gündeme getirmeye başlamıştı.

Özlüce Tesislerinde bu durum nedeniyle son günlerde gergin olan ve sorun çıkaran kaptan, son olarak Gaziantepspor maçında kendisine tribünlerden küfür edildiğini ileri sürerek  “Bana küfür ediliyor ne işim var” benim burada diyerek gemileri yaktı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in  geçen hafta Ulusal Bir tv programında, "Beni Ozan Tufan aradı. Ben onu aramadım. Hatta Serdar Aziz de beni aradı" açıklamaları hafızalarda tazeliğini koruyor!

Serdar Aziz’in bu tavrına karşı Başkan ve yöneticiler suskunluğunu korurken, oyuncunun ikna edilmesi için girişimlerin başladığı öğrenildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ