USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Sevda Demirel cinsiyet değiştiren Doruk Doğrusöz ile cinsel hayatını anlattı

Sevda Demirel cinsiyet değiştiren Doruk Doğrusöz ile cinsel hayatını anlattı
09-03-2020 14:37
Google News

Sevda Demirel cinsiyet değiştiren Doruk Doğrusöz ile cinsel hayatını anlattı


 İşte Benim Stilim yarışmasında tanınıp cinsiyet değiştiren Doruk Doğrusöz'den ayrılan Sevda Demirel, bir YouTube programında cinsel hayatlarını anlatıp, olay itiraflara imza attı.



Seneler önce İşte Benim Stilim yarışmasında Neslihan Doğrusöz olarak adını duyuran ardından ameliyatsız bir şekilde cinsiyet değiştirmesiyle herkesi şaşkınlığa uğran Doruk Doğrusöz ile aşk yaşayan Sevda Demirel, geçtiğimiz günlerde biten ilişkisi hakkında konuştu. 
Adı Neslihan ilen cinsiyet değiştirmesiyle adını da Doruk yapan Doğrusöz ile 4 aylık ilişkisi biten Sevda Demirel, Bilal Özcan'ın YouTube programına katılarak ilişkilerinin en özel ayrıntılarına kadar anlattı. Cinsel hayatları hakkında itiraflarda bulunan Demirel, evliliğin kıyısından döndüğü ilişkiye dair şunları söyledi:
 "Bu hemen olacak bir şey değildi. Bir ameliyat olması gerekiyor o da yurt dışında olacak. Biz birbirimize sarılıp çok güzel uyuyorduk" 

Aranızda bir cinsellik var mıydı?: ''Erkeklik vasıfları sadece cinsellikle gösterilen bir şey değil. Cinsellik hiç umurumda değil öyle olsa 5 sene yalnız kalmazdım.''
Cinsellik önemli değil: "Doruk'ta gerçek sevgiyi buldum ve cinsellik gerçekten umurumda olmadı. Biz her şeyden önce çok iyi arkadaştık. Cinsellik benim için önemli olsa başka biriyle birlikte olurdum.''
Her şeyiyle bir erkek: ''Doruk'u hiç çıplak görmedim, asla. Hiç merak da etmedim. Doruk her şeyiyle bir erkek. Ruhu, yaşamı, kokusu, horlaması..."


Mutlu olmadık: "Birbirimizin hayatını birbirimize aktarmaya çalıştık ama çakıştığımız noktalarda geri çekilen bir çiftiz. Çok tartıştık, çok kavga ettik... Bilinçaltımızda hep dış etkenler vardı. Dışarıdan aldığımız hiç olumlu bir şey olmadı ki biz evde nasıl mutlu olalım.''
Beni yere itti: ''Doruk bana hiç vurmadı sadece çok sinirlendiği bir anda ben onu bileklerinden tutunca oda beni sırt üstü yere itti. Ben güçlü bir kadınım gardımı alsaydım beni itemezdi o an boşluğuma geldi. Başım ve belim yere çarptığı için büyük ağrılar yaşadım.''
Ölebilirdim: ''Zaten daha önce de bir beyin ameliyatı olmuştum. Beynimde tümör vardı ve bu tekrarlanabilir. Beni o hareketi öldürebilirdi.'' 
Şiddete dönüyordu: ''Korktum ve ilişkinin olamayacağını anladım. Fiziksel reaksiyonlar o ilişkide devreye girdiği için bitmeye mahkum. Öfke kontrolü olmadığı için bu şiddete dönebiliyordu."
Öte yandan 14 Şubat'ta nişan yapacaklarını duyuran ikiliden geçtiğimiz hafta kötü haber gelmiş, Demirel, ilişkinin son bulduğunu şu sözlerle açıklamıştı:"Sosyal medyada üzerimize çok geldiler. Doruk çok iyi bir insan. Bir süre yalnız kalmaya ihtiyacım var."
Peki, Neslihan Doğrusöz iken adını Doruk yapan Doğrusöz kimdir? Nasıl cinsiyet değiştirdi?Neslihan Doğrusöz, 1987 yılında İstanbul'da doğdu. Geçtiğimiz yıllarda katıldığı İşte Benim İsimli yarışmada, dahil olduğu ilk gün jüri üyelerinden tam not alan ve hayatına dair söyledikleriyle iddialı bir rakip imajı çizen Neslihan Doğrusöz, reklam çekimlerinde, moda ve kapak çekimlerinde styling danışmanlığı yapıyor.

 2005 yılından bugüne moda dünyasının içerisinde yer alan Neslihan Doğrusöz, Marie Claire, Elle, Vogue gibi birçok önemli dergide görev aldı. 
 
Neslihan Doğrusöz, geçtiğimiz yıl aldığı bir kararla cinsiyet değiştirmeye karar vermiş, bir dizi operasyon geçirerek ismini de Doruk olarak değiştirmişti. Katıldığı bir programda cinsel yönelimiyle ilgili açıklamalar yapan Neslihan Doğrusöz, şunları söylemişti:

Hep erkek hissettim: ''Küçüklüğümden beri kendimi hep erkek hissettim. Ablalarımın yataklarının başında Tarkan'ın posteri varken benim Ahu Tuğba ve Hülya Avşar'ın posterleri vardı.
Bakireyim: ''Hiçbir erkek arkadaşım olmadı. Süreçten önce de bakireydim. Değişimde önce erkeklerden bir teklif geldiğinde direk 'Sen gaysin herhalde, erkeklerden hoşlanıyorsun' diyordum.''

Evleneceklerdi... Sevda Demirel ile Doruk Doğrusöz ayrıldıOcak ayında aşk yaşamaya başlayan ve kısa bir sürede evleneceklerini duyuran Sevda Demirel ile Doruk Doğrusöz ilişkilerini bitirdi. Ayrılık için konuşan Demirel, "Üzerimize geldiler" dedi.Katıldığı stil yarışmasıyla ünlenen Neslihan Doğrusöz, geçtiğimiz yıl cinsiyet değiştirmiş ve Doruk adını almıştı.

Yaklaşık iki ay önce de şarkıcı Sevda Demirel ile yaşadığı aşkla adını duyuran Doruk Doğrusöz,kısa sürede evlilik kararı almış hatta geçtiğimiz ay sevgilisine evlenme teklif etmişti.
 devamı aşağıda 
İlişkilerini sosyal medya hesaplarından da sık sık paylaşan ve 14 Şubat'ta nişan yapacaklarını duyuran Sevda Demirel ile Doruk Doğrusöz, ayrılık kararı aldı.

Demirel, biten ilişkisinin ardından ilk kez konuşarak "Sosyal medyada üzerimize çok geldiler. Doruk çok iyi bir insan. Bir süre yalnız kalmaya ihtiyacım var" dedi. İlişkilerini göz önünde yaşayan çift, sosyal medya hesaplarından birbiriyle olan fotoğraflarını da sildi.
Geçtiğimiz haftalarda Bilal Özcan'ın Youtube kanalına konuk olan çiftten Demirel, açıklamalarıyla dikkat çekmişti.
Bombayı patlattı! Buruk...

Şarkıcı, "Bu eve ve bana bir mucize geldi. Bir duvarlarla konuşmadığım kalmıştı, çok yalnızdım. Çok yapışık yaşıyoruz. Belki bu da sıkıntıdır. Her gün birbirimize not yazıyoruz" demişti. Doruk Doğrusöz ise "Sevda'yı hep beğeniyordum, Türkiye'de böyle bir gerçek var yani. Reklam birlikteliğiyle alakalı çok soru geliyor. Mesela ben tuvaletteyken Sevda bana yatak odasından mesaj çekiyor.'Kocacım gel seni çok özledim' diye. Salondayken falan 'hadi gel çok özledim' diyor" şeklinde konuşmuştu.
Hatta ikili nişan hazırlıklarını bitirdiklerini, davullu zurnalı düğün yapacaklarını bile söylemişti.

İNTERNETHABER

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ