USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Sezer Sezgin "Taraftarımız bizi her şartta destekleyecektir"

Frutti Extra Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin, Euro Cup'ta grupların belli olmasıyla ilgili olarak, "Yeni sezonda, ligde ve Avrupa'da, taraftarımızın her şartta bizi desteklemesini bekliyoruz" dedi.

Sezer Sezgin
10-07-2021 12:56
Google News

Frutti Extra Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin, bu sezon 2.kez katılacakları Euro Cup'ta grupların belli olmasıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, "Taraftarımızın da desteğiyle hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Bu zorlu süreçte taraftarımızın her şartta bizi desteklemesini bekliyoruz" dedi.

"İYİ BİR TAKIM KURDUK"

Başkan Sezer Sezgin, kulübün resmi hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:
"Uygun bütçeyle, hızlı hareket ederek iyi bir takım kurduk. Avrupa'da oynamak hedefimizdi. Bu hedefimizi gerçekleştirdik. Grupta çok zorlu ve yüksek bütçeli, Avrupa'nın ekol takımları var. Yıllardır bu arenada mücadele eden takımlara karşı oynayacağız. İşimiz zor, grup aşamasını mümkün olduğu kadar iyi yerde bitirmek istiyoruz. Euro Cup oynarken Basketbol Süper Ligi'ndeki mücadele gücümüzün düşmemesi gerekiyor. Bu zorlu süreçte taraftarımızın her şartta bizi desteklemesini bekliyoruz. Önümüzdeki hafta içerisinde takım bütçesi ve organizasyon özelinde açıklamalarda bulunacağım."

AMİRAL GEMİMİZ SÜPER LİG'E...

Başkan Sezgin, futbol takımına da başarılar dileyerek, şu mesajı verdi:
"Ayrıca futbol takımımıza da yeni yönetimle beraber başarılı bir sezon diliyorum. Umarım amiral gemimiz Bursaspor Futbol Takımı layık olduğu Süper Lig'e bu sezon geri döner."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ