USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Silvan'da çatışma: 1 teğmen şehit, 1 asker yaralı

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 1 teğmen şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Silvan'da çatışma: 1 teğmen şehit, 1 asker yaralı
11-11-2015 15:13
Google News

Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde PKK’lıları etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyonda çıkan çatışma bir teğmen ve bir uzman er asker yaralandı. Yaralı askerler helikopterle Diyarbakır’daki Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Ancak durumu ağır teğmen yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu. Diğer yaralı uzman erin tedavisi sürüyor.

DİYARBAKIR’DA POLİS KARAKOLUNA BOMBALI SALDIRI

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde yüzleri maskeli bir grup terörist tarafından polis karakoluna el yapımı bomba ile saldırı düzenlendi. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırıda bir araçta hasar oluştu.

Edinilen bilgilere göre, dün gece saatlerinde merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde bulunan Huzur Polis Karakolu’na yüzleri maskeli bir grup terörist tarafından el yapımı bomba atıldı. Büyük bir gürültüyle patlayan bombanın karakol önünde bulunan resmi araca isabet etmesi olası bir faciayı önledi. Ölen ya da yaralanın olmadığı saldırıda araçta hasar oluştu. Patlamanın ardından bölgeye zırhlı araçlarla çok sayıda polis sevk edilirken, kaçan teröristlerin yakalanması için çok yönlü çalışma başlatıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ