USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şırnak Valiliği'nden Cizre açıklaması

Şırnak Valiliği’nden yapılan açıklamada, Cizre ilçesinde 4 Eylül’de ilan edilen sokağa çıkma yasağının sürdüğü belirtilerek, vatandaşların gıda ve benzeri ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli tedbirlerin alındığına dikkat çekildi.

Şırnak Valiliği'nden Cizre açıklaması
09-09-2015 20:08
Google News

Şırnak Valiliği’nce, Cizre ilçesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağına ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, ilçedeki halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan terör örgütü PKK mensuplarınca, patlayıcı maddelerle tuzaklanmış barikat ve hendekleri ortadan kaldırmaya yönelik çalışmaların titizlikle sürdüğüne dikkat çekildi.

Çocuk, genç, ihtiyar, kadın, asker ve polis demeden etrafa haince saldıran PKK’lıların yakalanmasına yönelik çalışmaların da dikkatlice sürdürüldüğüne işaret edilen açıklamada, “İlçede, kamu düzeninin tam olarak sağlanması için sokağa çıkma yasağı devam etmektedir. Bu süreçte devam eden sokağa çıkma yasağına gerekli duyarlılığı gösteren değerli Cizre halkımıza şükran duygularımızla hizmet etmeye, can ve mal güvenliğini hukuk düzeni çerçevesinde sağlamaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın sağlık, gıda ve benzeri ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli tedbirler alınmış ve alınmaya devam edilecektir” denildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ