USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Şırnak'ta hain tuzak!

Şırnak’ta 14 Mart’tan bu yana uygulanan sokağa çıkma yasağıyla birlikte başlayan operasyonlar kapsamında bugün güvenlik güçlerinin girdiği bir evde PKK’lı teröristlerin tuzakladığı bomba patladı. Patlamada yaralanan askerlerin olduğu belirtilirken, bölgeye ambulanslar sevk edildi.

Şırnak'ta hain tuzak!
15-04-2016 19:59
Google News

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Şırnak’ta güvenlik güçleri, kazılan hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak ve PKK’lıları etkisiz hale getirmek için operasyonlarını sürdürüyor. Operasyonlar kapsamında bugün İsmet Paşa Mahallesi’nde güvenlik görevlilerin girdiği evde PKK’lıların tuzakladığı bomba infilak etti. Patlamada yaralanan güvenlik görevlileri olduğu belirtilirken, bölgeye ambulanslar sevk edildi.

Olay, merkez İsmetpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Güvenlik güçleri teröristlerden temizlenen bir binada arama-tarama çalışması yaptığı sırada önceden tuzaklanmış el yapımı patlayıcı infilak etti. Patlamada bina tamamen çöktü. Yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda ambulans ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

ŞU ANA KADAR ENKAZDAN İKİ YARALI ÇIKARILDI

Enkazdan şu ana kadar 2 yaralının çıkarıldığı öğrenilirken, yaralılar Şırnak Asker Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bölgede arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor.

DHA -İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ