USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Sivok "Önceliğim Bursaspor"

Bursaspor'da forma giyen tecrübeli stoper Tomas Sivok, Çek Cumhuriyeti'nin 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde oynayacağı Almanya ve Azerbaycan müsabakaları öncesinde Çek basınına açıklamalarda bulundu.

Sivok
07-10-2016 08:31
Google News

Milli takım kariyerini sonlandırmayı düşünüyor musun sorusuna cevap veren Sivok şu ifadeleri kullandı: ''Evet, kesinlikle milli takımı bırakmayı düşündüm. Eğer Bursaspor Şampiyonlar Ligi ya da Avrupa Ligi'nde oynasaydı, milli takıma devam etmeyecektim. Çünkü bu kupalarda oynamak benim için çok zor olacaktı ve kulübüme %100'ümü veremeyebilirdim. Avrupa Kupalarında olmadığımız için şu anda buradayım.'', dedi.

Tamamen Hazır Değilim

Geçtiğimiz yaz takıma geç katıldığını belirten Sivok, ''Tamamen hazır olmamama rağmen, Fenerbahçe maçını kazanmayı bildik. Hazırlık kampına geç katılmamın eksikliğini yaşıyorum. Zamanla takım arkadaşlarımı yakalayacağım.'',dedi.

Sparta Prag'a gitmeyi düşünmedim

Geçtiğimiz yaz Sparta Prag'a gitmeyi düşündün mü sorusunu yanıtlayan Çek stoper, ''Hayır, düşünmedim. Bursaspor ile devam eden sözleşmem var. Gelecek yaz neler olacağını göreceğiz ancak ailem çocuğumun okul durumundan dolayı Türkiye'de kalmamı istiyor'', dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ