USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Spiker Dilara Gönder istifa etti

Bir TV kanalının Ana Haber sunucusu omar Dilara Gönder, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile istifa ettiğini duyurdu.

 Spiker Dilara Gönder istifa etti
09-02-2023 23:19
09-02-2023 23:36
Google News

  Dilara Gönder sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Show TV'den istifa ettiğini açıkladı. Gönder twitter hesabndan yaptığı paylaşımda  "Yazması zormuş, istifa ettim. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve bugüne kadar bana bu fırsatı veren Ciner Medya Grubu'na teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

Dilara Gönder'İ istifaya götüren olayın ise  Jeoloji Mühendisi Ziyadin Çakır'ı konuk olarak aldığı deprem özel yayınındaki tepkisi  olduğu düşünülüyor. Gönder'in tepkisi sosyal medya mecralarında hızla dolaşıma girmiş ve trend olmuştu. sosyal medyada gündem olmuştu.

Dilara gönder programda şunları söylemişti:

"Böyle ders mi olur hocam ya, böyle ders mi olur? Bu kadar ölümlü ders mi olur? 99’da yeteri kadar ölüm olmadı mı o ders için? Bu da mı ders olsun bize? Biz sürekli derslerdeyiz. Biz o dersleri geçemiyoruz ama. Sınav kağıdı hep boş. İşte buyurun sınav kağıdı ekranda. Maraş’ı görelim. Bu sınav kağıdı. Ders dediniz ya. 99 dersinin sınav kağıdı. İzleyicilerimiz tekrar bir görsün. Nasıl geçilemediğini o dersin. Buyrun havadan görüntüler."

Gönder'in bu sözlerinin ardından elindeki kağıtları da masaya fırlatmıştı. Gönder, ZİYAdinÇakır'ın "Maalesef millet olarak balık hafızasına sahibiz" demesi üzerine şu yanıtı vermişti:

"Valla balıklar bile denizin altında daha güvende. Büyük balık küçük balığı yer ama küçük balıklar bile bizim bu apartmanlarda yaşayan insanlardan daha güvenli"  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ