USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Spor dünyası terörü kınadı

Atatürk Havalimanı'nda onlarca kişinin yaşamını yitirmesi ve yaralanmasıyla sonuçlanan terör saldırısı tüm dünyada büyük üzüntü yarattı. Yerli yabancı çok sayıda spor adamı sosyal medya hesaplarından mesaj yayınlayarak saldırıyı kınadı ve Türkiye'nin yanında olduklarını bildirdi...

Spor dünyası terörü kınadı
29-06-2016 12:54
Google News

Bursaspor Kulübü: Akşam saatlerinde İstanbul Atatürk Havaalanı’nda meydana gelen bombalı saldırıda, ilk belirlemelere göre 10 vatandaşımızı kaybettiğimizi, 20 yaralı vatandaşımızın bulunduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İstanbul’da yaşanan bu terör olayını lanetliyor, kaybettiğimiz vatandaşlarımıza  Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, milletimize baş sağlığı diliyoruz.

Arda Turan: Yine ciğerlerimiz yandı. Başımız sağolsun Türkiyem. Bu acılara sebep olanlar kahrolsun!

Lukas Podolski: Terörü lanetliyoruz. Bugünkü hain saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına sabır ve yaralılara acil şifa dilerim.

Pau Gasol: Kurbanların ailelerine başsağlığı diliyorum.

Felipe Melo: Terörü lanetliyorum, teröre dur diyelim.

Muslera: Yeter artık!! Birilerinin birşeyler yapması lazım..Böyle güzel bir ülkede bunun olmaması lazım.

Slaven Bilic: İnanamıyorum. Bütün hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Lütfen güçlü ol Türkiye.

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu yaptığı paylaşımda, "Türkiye, İstanbul ve barış için dua edin" hashtaglari ile temennide bulundu.

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Alex de Souza resmi twitter hesabından üzgün yüz ifadesi ile Türk bayraklı bir paylaşım paylaşım yaparak üzüntümüzü paylaştı

Beşiktaş Kulübü: İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen terör saldırısında çok sayıda kişinin yaşamını yitirdiğini ve yaralandığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.Terörü lanetliyoruz ve saldırıyı esefle kınıyoruz. Yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz.

Fenerbahçe Kulübü, başsalığı mesajında, "Bu akşam saatlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısında, ilk belirlemelere göre 10 yurttaşımızı kaybettiğimizi, çok sayıda yaralı vatandaşımızın bulunduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İstanbul'da yaşanan bu terör olayını lanetliyor, kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, milletimize başsağlığı diliyoruz." görüşlerini paylaştı. 

Galatasaray Kulübünün mesajında ise "İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yaşanan menfur terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Tüm insanlığın başı sağ olsun." denildi.

Trabzonspor Kulübünün mesajında ise şunlar kaydedildi: "İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bir teröristin önce çevreye ateş edip ardından kendini patlatması sonucunda şehitler ve yaralılarımızın olduğunu büyük üzüntüyle öğrendik. Aylardır bu tür saldırılar nedeniyle onlarca vatandaşımızı, güvenlik görevlimizi maalesef şehit verdik. Genç yaşlı ve çocuk ayrımı yapmadan herkesi hedef alan eli kanlı teröristler ile onların arkasındaki mihrakları şiddetle lanetliyoruz. Aziz milletimiz bu hain saldırılar karşısında her zaman metanetini korumuştur. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik terörist eylemler asla amacına ulaşamayacaktır. Yaralılarımıza acil şifalar dilerken, şanlı bayrağımız altında toplanan milletimizin başı sağ olsun."

Atletico Madrid, resmi twitter hesabından başsağlığı mesajı paylaştı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), "İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılan kalleş terör saldırısı sonucu en az 10 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve pek çok yaralı olduğunu derin bir üzüntü ve endişeyle öğrenmiş bulunuyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu olarak bu insanlık dışı saldırıda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, geride kalan yakınları, sevenleri ve milletimize sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ