USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Suriyeliler ortalığı savaş alanına çevirdi: Validen açıklama!

Kahramanmaraş Valiliği Geçici Barınma Merkezinde bir grup Suriyeli arasında anlaşmazlık çıktı. Olaylara ilişkin görüntüler sosyal medyada korku yaratırken, Kahramanmaraş Valiliği'nden açıklama geldi.

Suriyeliler ortalığı savaş alanına çevirdi: Validen açıklama!
16-06-2022 15:57
Google News

Kahramanmaraş'ta Suriyeli mültecilerin kaldığı geçici barınma merkezinde kavga çıktı. Kamp alanında kaos yaşanırken polis duruma TOMA'larla müdahale etti.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

O anlardan gelen görüntüler ise sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Kullanıcılar, yaşananlara tepki gösterip durumun akıbetine ilişkin bir açıklama yapılmasını talep etti.

"SÜKUNET SAĞLANMIŞTIR"

Olayla ilgili açıklama yapan Kahramanmaraş Valiliği ise durumun kontrol altında olduğunu açıkladı. Yayınlanan duyuruda, "Haziran ayı itibariyle Suriyelilerin yeni geçici koruma başvurularının gerekli tahkikat ve mülakatlarının yapılarak Geçici Barınma Merkezlerinde alınması uygulanmasına başlanmıştır. Bu minvalde Kahramanmaraş Geçici Barınma Merkezine alınan bir grup Suriyelinin arasında bugün saat 21:00 sıralarında tartışma sonrası huzursuzluk çıkmış, akabinde kolluk birimlerimiz gerekli müdahaleyi yapmış ve sükunet sağlanmıştır. Önemli bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri yer aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ