USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Survivor'da eleme ne zaman?

Survivor'da ünlüler ve gönüllüler birleşme partisi sonrası ilk dokunulmazlık oyununda mücadele etti. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İlk eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

Survivor'da eleme ne zaman?
12-04-2017 23:59
Google News

TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor gün geçtikçe heyecanlı olmaya devam ediyor. Son ada konseyinde Erdi Ünver'in elenmesinden sonra adalarda birleşme partisi hazırlıkları başlamıştı. Beklenen gün geldi ve Pazar günü birleşme partisi yapıldı.

ŞARKI YARIŞMASINDA BİRİNCİ FURKAN KIZILAY 

Mustafa Sandal, Emina Sandal ve Fatih Terim'in konuk olduğu birleşme partisinde yapılan şarkı yarışmasında yarı finale kalan isimler Pınar Saka, Adem Kılıççı ve Furkan Kızılay oldu.

Yarı finale kalan isimler ikinci performansını gösterdikten sonra jüri kararı ile birinci açıklandı. Verilen kararla birlikte Furkan Kızılay şarkı yarışmasının birincisi oldu.

SABRİYE ŞENGÜL YİNE GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

Ünlüler adasının en eglenceli yüzü olan Sabriye Şengül, şarkı yarışmasına Karadeniz şarkılarıyla katıldı. Sahneye çıktığı andan itibaren yüzlerde tebessüm oluşturan Şengül'ün Fatih Terim'le olan diyalogu ise ekran başındakileri güldürdü.

Şarkı yarışmasından sonra Dj eşliğinde partiden eğlenen yarışmacılar Sabriye'nin muhteşem dansıyla çoştu.

ADA KONSEYİNDE DEĞİŞİKLİK

Acun Ilıcalı Survivor ada konseyinde birleşmeden sonra değişiklik yaptı. Artık Dokunulmazlık oyununu kaybedip bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı elenmesi için bir isim söyleyemeyecek yani sadece kendini koruma altına alacak. Bir diğer değişiklik ise dokunulmazlık oyunlarında artık aynı takım iki defa kaybederse 3 aday çıkacak. Dokunulmazlığı bir takım üst üstte kaybederse 3 aday karşılıklı kayıp olursa 4 aday olacak.

BU HAFTA ELEME OLMAYACAK

Acun Ilıcalı'nın açıklamasına göre birleşme partisi sonrası bu hafta eleme olmayacak. Ancak 2 aday potaya girecek. Önümüzdeki haftada 2 aday daha eleme potasına girerek 4 adaydan biri adaya veda edecek.

İLK ELEME ADAYI BERNA OLDU

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler, ada konseyine gitti. İsmi en çok yazılan Berna, ilk eleme adayı oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNA İLHAN - ADEM TARTIŞMASI DAMGA VURDU

Dokunulmazlık oyunu esnasında oyuna Adem ve İlhan tartışması damga vurdu. Oyunda oyun alanı kenarında İlhan'a destek vermek isteyen Adem, 'İpi tutma' diyerek İlhan'a tepki gösterdi. Oyunu kazanan İlhan, Adem'e sert çıkışınca olanlar oldu. Birbirlerine giren iki tarafı Sabriye Şengül ayırdı. Kavga sonrası çok sinirlenen Adem, platformda bulunan sepete tekme atarak baş parmağını kırdı. 

Konseyde Acun Ilıcalı'nın gündeme getirdiği kavgada iki tarafta oyun esnasında sinirli oldukları için böyle tatsız bir şeyin yaşandığını anlattı. Adem'in parmağının kırıldığını duyan İlhan, keşke böyle olmasaydı Geçmiş olsun diyerek olayı ferahlattı.

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNU DA ÜNLÜLERİN! DOMİNİK'TE SABRİYE ŞOV

İlk dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler, ikinci dokunulmazlık oyununda da iyi performans göstererek 2 dokunulmazlık oyunununda galibi oldu. Dokunulmazlık oyununda 2'de 2 yaparak en iyi isimler Sabriye Şengül ve İlhan Mansız oldu.

SABRİYEYE OYUNU VEREN BURÇAK GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Dokunulmazlık oyununun ikinci turunda Sabriye ile eşlesen Burçak, puanı Sabriye'ye kaptırınca gözyaşlarına hakim olamadı. Oyun sonrası bankta zor anlar yaşayan Burçak bir an nefessiz kaldı. Sabriye ise oyun performansıyla adeta göz doldurdu.

İKİNCİ ELEME ADAYI GÖKHAN OLDU

Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler yine ada konseyine gitti. Yapılan oylama sonucu en çok ismi yazılarak potaya ismi konulan kişi Gökhan oldu.

İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ