USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Survivor'da final tablosu belli oldu

Survivor'da büyük finale 2 gün kala final tablosunun son görünümü netlik kazandı. Survivor'ın son bölümünde bir de ödül oyunu oynandı.

Survivor'da final tablosu belli oldu
27-06-2016 12:15
Google News

Survivor'ın merakla beklenen final tablosu netlik kazandı. Kuzey Kıbrıs'taki ana tablonun netlik kazanmasının ardında adada bir de ödül oyunu oynandı. Büyük final öncesi Miami'de 3 günlük tatil için yarışan iki takım yine muhteşem bir mücadele ortaya koydu.

GÖNÜLLÜLER ÖDÜLE DOYMUYOR 

Kuzey Kıbrıs'taki büyük final öncesi Miami'de 3 günlük tatil için ter döken yarışmacılar yine iki etaptan oluşan bir oyun oynadı. Daha önceki yarışmalarda olduğu gibi ilk etabı kazanan takım oyunun ikinci etabına skor avantajıyla başladı. Gönüllüler takımı ilk etabı 10'a 7, ikinci etabı ise 10'a 4'lük skorlarla kazanarak Kuzey Kıbrıs'taki büyük final öncesi Miami'de 3 günlük tatil ödülünü kazanmış oldu.

FİNALİN ANA TABLOSU BELLİ OLDU

Survivor'da Semih'in sakatlanması statü değişkiliğini de beraberinde getirdi. Başarılı yarışmacının yer almadığı finale kalma mücadelesini Serkay kazanmış ve Kuzey Kıbrıs'taki rakibini beklemeye başlamıştı. Acun Ilıcalı, Semih Öztürk'ü mağdur etmemek için yarışmalarda yer almasa da Kuzey Kıbrıs'taki büyük finalde çeyrek finale aldı. Serkay'a final oyununda kaybeden Atakan ise yarı finalde boy gösterecek. Böylelikle Semih, Nagihan ve Damla çeyrek final, Atakan yarı final ve Serkay da finale kalmış oldu.

Kuzey Kıbrıs'taki büyük final öncesi ana tablo şu şekilde oluştu;

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ