USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Survivor'da kavga çıktı!

Survivor 2017'de dün akşama Fatih'in Eser West ve Erdi ile kavgası damga vurdu. Survivor'da ayrıca elemeye kalan isimler de belli oldu.

Survivor'da kavga çıktı!
13-02-2017 13:03
Google News

'Survivor'da elemeye kim kaldı?' sorusunun cevabı son bölümde oynanan dokunulmazlık oyunuyla belli oldu.

'Serhat Akın'ın sağlık durumu nasıl?' sorusunun yanıtını ise Acun Ilıcalı cevapladı. İşte son bölümde yaşananlar...

Serhat Akın talihsiz bir sakatlık yaşamış ve 'arka adelem' koptu diyerek acı içinde yere yığılmıştı. Akın ilk doktor müdahalesinin ardından hastaneye kaldırımıştı. Acun Ilıcalı ada konseyinin başında yaptığı açıklamada Serhat'ın sağlık durumu hakkında şöyle konuştu: "Bugünü hastanede geçirdi ve MR çekildi. Durumu inceleniyor, kesin bir şey yok. Yarın kesinleşecek. Türkiye'deki doktorlarla da görüşülüyor. Sağlık durumuyla ilgili net bilgiyi yarın vereceğiz."

Cuma günü ise oyun başında rahatsızlanan Çılgın Sedat'ın enfeksiyon kaptığı belli olmuştu.

Survivor 2017'de eleme potasına kimler kaldı? İşte Survivor 18. bölüm tanıtımı...

İşte Survivor'un dördüncü haftasında son bölümde yaşananlar...

Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Eleme konseyine kalacak 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı.

FATİH'E ÖDÜL CEZASI

Dokunulmazlık oyununda Eser'in tezahüratına cevaben ortamı geren sözler sarf eden Fatih, daha sonra Erdi'ye temasta bulundu. Acun Ilıcalı araya girdi ve Fatih'i sert tavırlarından dolayı uyardı.

Acun Ilıcalı ise konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Daha öncede söylemiştim oyun alanındaki fevriliklere her zaman torelanslıyız. Ama Fatih önce kendi takımından birine sonra karşı takımdan birine fiziksel şekilde karşılık verdi. Survivor şartları dünyanın en zor şartları. Yarışmacılarımızın bir çoğunun normal şartlarının bu olmadığını ben biliyorum. Survivor'da adaleti bozacak bir karar vermedik. Dostumuza, yakınımıza asla herhangi bir tolerans tanımadık. Değerlendirme toplantımızda bundan sonrası için Survivor'larda da uygulayacağız. Seni bir kez daha uyarıyoruz. Bundan sonraki takımının kazandığı ilk ödülden yararlanamayacaksın."

Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmaz oyununu ise Eser West kazandı. Eleme konseyinde gönüllüler takımından adı en çok yazılan Gökhan ile Eser'in adını verdiği Elif Survivor'da elemeye kaldı.

Pazartesi günü ise oynanacak ödül oyunundan sonra salı günü veda konseyi yapılacak. Böylece Erdi, Fatih, Sadin, Gökhan, ve Elif'den en az oyu alan Survivor'dan elenecek.

Survivor son bölümde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadeleyi ünlüler takımı kazandı.

DOKUNULMAZLIK TUĞÇE'NİN OLDU

Gönüllüler takımının oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu ise Tuğçe kazandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ