USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Tatlıoğlu, milletvekili adayı olmadığını açıkladı

İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 28. dönem milletvekilliği için aday olmadığını açıkladı.

Tatlıoğlu, milletvekili adayı olmadığını açıkladı
07-04-2023 20:05
07-04-2023 20:37
BURSA
Google News

H. Gül KOLAYLI

İYİ Parti Grup Başkanı, Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yaptığı görüştüğünü ve milletvekili adayı olmayacağını kamuoyu ile paylaştı. 

Tatlıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi:

Bugün Sayın Genel Başkanımızla bir görüşme gerçekleştirdik.Sayın Genel Başkanımız önümüzdeki döneme dair siyaset ve ülke gündemi üzerine değerlendirmelerde bulundu, bizim de düşüncelerimizi aldı.Kendilerine şükranlarımı sunarım.Bu zamana kadar onurla yaptığımız birlikte yürüyüşümüz, Allah'ın izniyle güçlenerek devam edecektir. 14 Mayıs seçimleri için Milletvekili adayı olmayacağım. Ülkemize ve Milletimize parlamento dışında hizmet etme gayretinde olacağız.Hayırlısı İnşallah."

Tatlıoğlu'nun aday olmayışı ise siyaset kulislerinde Millet İttifakı'nın 14 Mayıs'ta TBMM'de çoğunluğu elde etmesi halinde oluşacak kabinede Bakan olarak görev alacağı şeklinde değerlendirildi. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ