USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TBMM'de ki İsrail görüşmelerine kapılar kapatıldı

TBMM'deki kapalı oturum öncesi Genel Kurul hizasında bulunan odaları boşaltıldı. Meclis'te güvenlik önlemleri üst düzey seviyelere çıkarılırken, odaların kapıları görevliler tarafından tek tek kilitlendi

TBMM'de ki İsrail görüşmelerine kapılar kapatıldı
08-10-2024 16:48
08-10-2024 16:53
Google News

TBMM Genel Kurulu, İsrail’in Lübnan’ı işgal girişimi ve Beyrut saldırıları sürerken, Orta Doğu’da yaşanan gelişmeleri ele almak üzere kapalı oturumla toplandı. Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş’un konuşmasının ardından Genel Kurul hizasındaki basın büroları boşaltıldı ve kapılar kilitlendi.

Meclis Başkanı Kurtulmuş, Genel Kurul Salonu'nda bulunabilecek üyeler dışındaki dinleyicilerin ve görevlilerin dışarıya çıkmaları gerektiğini deklare etti.

İdare amirlerinden salonun boşaltılmasını isteyen Kurtulmuş, daha sonra hazırlıklar için birleşime ara verdi.

Kapalı oturuma geçildiği için, yeminli stenograflar ile görevliler dışındakiler salon dışına çıkarıldı. Meclisteki Genel Kurul salonuna bitişik basın büroları ve kulisler de boşaltıldı.

Kurtulmuş’un talebinin ardından Meclis görevlileri, Genel Kurul’a yakın odaları tek tek dolaştı ve kapılarını kilitledi.

Genel Kurul’da Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler tarafından İsrail'in saldırıları ve Orta Doğu'daki gelişmeler konusunda bilgilendirilme yapılması bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ