USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

TDSF Kulüplerarası 3. Etap Salsa Yarışması Bursa'da

18 Mart Cumartesi günü Türkiye 3. Etap Kulüplerarası Salsa Yarışması Bursa’da gerçekleşti.

TDSF Kulüplerarası 3. Etap Salsa Yarışması Bursa'da
30-03-2017 19:17
Google News

Ataevler Barış Gençlik ve Spor Merkezi'nde düzenlenen organizasyonda Türkiye Dans Sporları Federasyonu Başkanı Tolgahan Çinkitaş ile Federasyon görevlileri Seval Atasoy, Nazlı Çelik ve Bahadır Sevgin de hazır bulundu.

Nilüfer Belediyesi ana sponsorluğunda ve Fitdans Gençlik ve Spor Kulübü organizatörlüğünde gerçekleşen yarışmaya aralarında; Abda, Adana Dans, Afyonkarahisar, Boğaziçi, Bailamos Dance,Çabed, Dance Floor, Dance Art, Dans Sanat, Dayusa, Dans Sporu 34, Depo dans, Ege Dans, Eda Söz, FHC, Kripto,La Noche Kulubü, Manisa, Mudasa, Oku Dans, Salsa Park, Seans, Sueno Dance,Tarz Dans, Tres Sanat,Trio, Yıldız Dans gibi kulüplerinde bulunduğu Bursa dışından TDSF’ye bağlı 30’dan fazla dans okulu katıldı. Sunuculuğunu Işıl Ilgıt Şimşek’in yaptığı yarışmanın müzikleri Dj Hiko Aksoy tarafından izleyenlerle paylaşıldı.

Bursa ilinden de yarışmaya yoğun ilgi gösterildi. Arya Görükle, Bursa Dans, Calisto Dans Spor, Ega Dans, Fitdans, Tango Evita, Kolej Dans, Ritim Dans, Nüans Dans ve Sanat Okulu ve Bursa Dansevi sporcuları da kıyasıya geçen yarışmada boy gösterdiler.

Yarışmada birinciği Yetişkin Çiftler A Klas ON2 Branşı'nda, Boğaziçi Dans Spor Kulübü'nden Emek Yeter, Büşra Yeter çifti, ikinciliği yine Boğaziçi Dans ve Spor Kulübü'nden Can Dursun, Betül Kırlı çifti, üçüncülüğü ise Trio Dans Spor Kulübü'nden Güney Selçuk Gümüş ve Ayşe Seçil Şenol çifti kazandılar.

Yetişkin Çiftler A Klas ON1 Branşı'nda ise birincilik ödülüne, Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nden Onur Tura, Serra Erçili çifti, ikincilik ödülüne Tarz Dans Gençlik ve Spor Kulübü'nden Bilgehan Gültekin, Melodi Özerdem çifti, üçüncülük ödülüne ise yine Tarz Dans Gençlik ve Spor Kulübü'nden Ferhat Çakar ve Pınar Hepbenli çifti layık görüldüler.

Solo Erkekler'de birincilik ödülü, Boğaziçi Dans Sporları Kulubü'nden Emek Yeter'e, ikincilik ödülü Kripto Dans ve Spor Kulübü'nden Mustafa Tura'ya, üçüncülük ödülü ise Dans Sporu 34 Kulübü'nden Alp Yomralıoğlu'na verildi.

Solo Kadınlar'da ise birinciliği, Aytunç Bentürk Dans ve Spor Kulübü'nden Nursel Can, ikinciliği Akif Okudan Dans Gençlik ve Spor Kulübü'nden İrem Çınar, üçüncülüğü ise yine Aytunç Bentürk Dans ve Spor Kulübü'nden Yağmur Uysak kazandı.

Yarışmanın sonrasında tüm yarışmacıların, organizatörlerin, hakemlerin ve dans severlerin katıldığı Ataevler Magazin Outlet Suare’de muhteşem bir after party düzenlendi. Gecenin geç saatlerine kadar süren partide, her yaş grubundan Türkiye’nin en iyi dansçıları izleyicilere gösteriler sundu ve dansa gönül vermiş bütün katılımcılar gönlünce hep birlikte dans etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ