USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TEKNOFEST yarışmasında Türkiye 4’üncüsü olan çifte başarı ödülü

Geçtiğimiz günlerde adana’da düzenlenen teknofest yarışmasında 4. Olarak büyük bir başarı gösteren tekman halk eğitim müdürlüğü bünyesinde görev yapan ömer faruk fatsa ve gamzenur fatsa çiftçi tekman kaymakamı hasan raşit taşkın tarafından kabul edildi.

TEKNOFEST yarışmasında Türkiye 4’üncüsü olan çifte başarı ödülü
23-10-2024 13:45
Google News

Geçtiğimiz günlerde Adana’da düzenlenen TEKNOFEST yarışmasında 4. olarak büyük bir başarı gösteren Tekman Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Ömer Faruk Fatsa ve Gamzenur Fatsa çiftçi Tekman Kaymakamı Hasan Raşit Taşkın tarafından kabul edildi.


Hazırladığı proje ile Erzurum’u temsil ederek ilçeye Türkiye dördüncüsü olarak dönen Fatsa çifti, adeta ilçenin gururu oldu. İlçe Kaymakamı Hasan Raşit Taşkın, TEKNOFEST’te başarı gösteren çifti makamında kabul ederek hem proje hakkında bilgi aldı hem de öğretmenlere başarı ödülü verdi.


Kaymakam Taşkın, "Değerli öğretmen arkadaşlarımız büyük bir başarı elde ettiler. Bu başarı tüm Tekman içindir. Emeklerine sağlık. Bizleri gururlandırdılar. Rabb’im güçlerine güç katsın, inşallah daha iyi başarılar elde edecekler" diye konuştu. Uzaktan kontrollü akıllı araç ısıtıcısı projesi


Tekman Halk Eğitim Merkezi, TEKNOFEST kapsamında Akıllı Ulaşım kategorisinde Üniversite üst düzey seviyede "Uzaktan kontrollü akıllı araç ısıtıcısı" projesi ile Türkiye dördüncüsü olarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ