USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Tepebaşı Belediyesi’nin sosyal girişimcilik eğitimleri sürüyor

TEPEBAŞI BELEDİYESİ’NİN KARDEŞ ŞEHRİ TREPTOW-KÖPENİCK BELEDİYESİ İŞ BİRLİĞİNDE HAYATA GEÇİRDİĞİ TEPEBAŞI SOSYAL KULUÇKA MERKEZİ, SOSYAL GİRİŞİMCİLER İÇİN DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİKLERE, “SOSYAL GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ & SOSYAL GİRİŞİMCİLİK EKOSİSTEMİNE KRONOLOJİK BİR BAKIŞ” İLE DEVAM EDECEK.

Tepebaşı Belediyesi’nin sosyal girişimcilik eğitimleri sürüyor
09-04-2023 13:30
Google News

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin kardeş şehri Treptow-Köpenick Belediyesi iş birliğinde hayata geçirdiği Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi, sosyal girişimciler için düzenlediği etkinliklere, “Sosyal Girişimcilik Eğitimi & Sosyal Girişimcilik Ekosistemine Kronolojik Bir Bakış” ile devam edecek.


Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi gerçekleştirdiği eğitim ve etkinlikler ile sosyal girişimci adayı gençlerin ufkunu genişletmeyi sürdürüyor. “Sosyal Girişimcilik Eğitimi & Sosyal Girişimcilik Ekosistemine Kronolojik Bir Bakış” etkinliği de 17 Nisan Pazartesi günü 11.00-14.00 saatleri arasında zoom üzerinden katılımcılar ile buluşacak. Etkinliğe “tinyurl.com/kuluckanisan” linkinden ya da duyuru görselinde yer alan kare kod üzerinden kayıt yaptırılabilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ